Εθνική Κ18: Προπόνηση Παπαδάκη υπό το βλέμμα Φαν’τ Σχιπ!

Ποδόσφαιρο
Εθνική Κ18: Προπόνηση Παπαδάκη υπό το βλέμμα Φαν’τ Σχιπ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ομοσπονδιακός της Ανδρών είδε τα παιδιά της Κ18 και παρουσίαση τη φιλοσοφία στις Εθνικές Ομάδες

Τη φανέλα με το εθνόσημο φόρεσε ο ποδοσφαιριστής της Κ19 του ΟΦΗ Μάνος Παπαδάκης, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, έχοντας κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Νίκο Κεχαγιά για προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά με την Εθνική Κ18.

Ωστόσο, η εμπειρία για τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή ήταν ξεχωριστή, καθώς στο αθλητικό κέντρο βρέθηκαν ο κ. Τζον Φαν΄τ Σχιπ και οι συνεργάτες του στην Εθνική Ανδρών.

Εκεί παρουσίασαν στους προπονητές των μικρότερων Εθνικών Ομάδων, τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζουν τις προπονήσεις και τους αγώνες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Η συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην οποία έλαβαν μέρος οι προπονητές των υπόλοιπων Εθνικών Ομάδων είχε δύο σκέλη.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε το θεωρητικό σκέλος της παρουσίασης σε αίθουσα ξενοδοχείου της Γλυφάδας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας τα τεχνικά τιμ των εθνικών ομάδων παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής Νέων Κ18, στην οποία ο Ολλανδός τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους συναδέλφους τους το προπονητικό και αγωνιστικό πλάνο τους και σε πρακτικό επίπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News