Φιλανθρωπικός αγώνας για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

Ποδόσφαιρο
Φιλανθρωπικός αγώνας για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο Lido Soccer

Ένας διαφορετικός αγώνας θα γίνει αυτή την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο Lido Soccer, ένας αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την συλλογή προϊόντων και τροφίμων για να σταλούν στους σεισμόπληκτους στην Αλβανία.

Ο αγώνας θα είναι μεταξύ της ομάδας Παλαιμάχων Μικτής Ηρακλείου με φιλική συμμετοχή παλαιμάχων διεθνών Ελλήνων ποδοσφαιριστών εναντίον της ένωσης Αλβανών Ηρακλείου / Ποδοσφαιρική ομάδα ILIRIA. Μαζί θα αγωνιστούν οι κύριοι Σάββας Κωφίδης, Αλέξης Αλεξούδης, Κώστας Κιάσσος, Περικλής Παπαπαναγής και πολλοί ακόμα .

«Ελάτε να προσφέρουμε λίγη χαρά και βοήθεια στους γείτονες μας οι οποίοι ζουν δυσάρεστες στιγμές μετά καταστροφικό σεισμό που έγινε πριν μερικές μέρες» αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών και όσοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκεια, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής ώστε να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα γίνεται και να αποσταλούν σε οικογένειες που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Επίσης, την μέρα διεξαγωγής του αγώνα 12/12/2019 μπορούν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν και δεν έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν στο LIDO SOCCER την ώρα του αγώνα, να παραδώσουν προϊόντα στα Super Market ΜΑΧ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ της Αλικαρνασσού και της Παραλιακής στα Καμίνια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News