Επική δήλωση: «Ο Απόλλωνας πληρώνει το σύνδρομο του ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Επική δήλωση: «Ο Απόλλωνας πληρώνει το σύνδρομο του ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρφιά του μεγαλομέτοχου του Απόλλωνα Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον Νίκο Παπαδόπουλο

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την ήττα σοκ από την ΑΕ Καραϊσκάκης, με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο να βρίσκεται στο επίκεντρο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να τον… στέλνει στην έξοδο με δήλωσή του.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στο a-sports.gr… μπερδεύει στις αναφορές του και τον ΟΦΗ! Η επική δήλωση Μονεμβασιώτη είναι η εξής:

«Δυστυχώς ο Απόλλωνας πληρώνει το σύνδρομο του ΟΦΗ. Προσπαθεί να παίξει σαν τους Ολλανδούς, αλλά δεν του βγαίνει. Έτσι η ομάδα μας δεν βλέπεται, δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και δεν κάνει τίποτα. Τρεις μήνες τον ενημερώνουμε τον προπονητή ότι δεν πάει αυτή η κατάσταση, ότι πρέπει να αλλάξει, αλλά δεν κάνει κάτι. Περιμένουμε να αναλάβει τις ευθύνες του».

O Nίκος Παπαδόπουλος ερωτήθηκε για την δήλωση Μονεμβασιώτη και είπε τα εξής: «Δεν γνωρίζω τη δήλωση. Τις ευθύνες μου τις έχω αναλάβει από την πρώτη ημέρα που έχω έρθει εδώ. Έχω την ευθύνη για αυτή την ομάδα, από εκεί και πέρα πρόεδρος είναι… Βεβαίως και έχω την ευθύνη, για αυτό είμαι εδώ. Η ομάδα είναι πρώτη και ήταν αήττητη, αλλά και με μια ήττα δεν έρχεται η καταστροφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News