Καμαρώνει τον ΟΦΗ ο Ογκουνσότο!

Ποδόσφαιρο
Καμαρώνει τον ΟΦΗ ο Ογκουνσότο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νιγηριανός επιθετικός που έγραψε ιστορία με τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ, είναι έξω φρενών με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Απογοητεύομαι με αυτά που βλέπω. Να το αλλάξουν και να πάμε καλύτερα»

Οι αντιδράσεις του σε κείνο το «μυθικό» πέναλτι στο Εργοτέλης – ΟΦΗ 1-1 το 2008, που έγιναν «ανάρπαστες» στο διαδίκτυο, του έχουν σημαδέψει τη ζωή και μαζί ανεβάσει το δείκτη της ευαισθησίας του.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο χαλιέται πολύ με τις διαιτητικές αδικίες υπέρ των μεγαλύτερων ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συχνά παρεμβαίνει σε ραδιοφωνικές εκπομπές της συμπρωτεύουσας, όπου διαμένει, ασκώντας έξω φρενών, κριτική σε φάσεις που… βγάζουν μάτια.

Μια από αυτές –ως γνωστόν- που προκάλεσε τις έντονες παρεμβάσεις του, έγινε μετά το ματς ΑΕΚ-Άρης για το πέναλτι που δόθηκε από τον Ευαγγέλου στην «Ένωση».

«Δεν είναι μόνο αυτό» μας είπε χτες σε τηλεφωνική μας επικοινωνία:

«Απογοητεύομαι με τον τρόπο που βλέπουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα αυτοί που το διοικούν και το επηρεάζουν, για να πάμε καλύτερα, να το χαιρόμαστε στην Ελλάδα και να πάμε καλύτερα στο εξωτερικό. Το πρόβλημα είναι μεγάλο σε σημείο να λες εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κάτι άλλο… Για αυτό τα λέω συνέχεια στα μέσα ενημέρωσης. Να το ακούν, γιατί υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να το λύσουν. Να το αλλάξουν για να είμαστε καλά. Αποφεύγω να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο. Γίνονται πράγματα που χαλάνε την ηρεμία μου…».

"Ο ΟΦΗ έχει μέλλον"

Ο Πάτρικ μένει στη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένος και καμαρώνει το  γιο του, που είναι ενός έτους, νοσταλγώντας πάντα το Ηράκλειο. «Στο Ηράκλειο έχω κοντά μου πολλούς φίλους. Είναι αλλιώς…», μας είπε, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει πότε θα λειτουργήσει σχολή προπονητών UEFA C στην ΕΠΣΗ, για να έλθει. (UEFA C θα γίνει τον Φεβρουάριο στο Ρέθυμνο, τον ενημερώσαμε).  

«Μιλάμε με τον Νίκο Τζώρτζογλου πολύ τακτικά και περιμένω πως και πως, να γίνει η σχολή για να έχω πάρει αυτή την εκπαίδευση. Παρακολουθώ τον ΟΦΗ. Έχει πολύ καλή ομάδα. Για μένα σημασία έχει να μείνει άνετα στην κατηγορία και του χρόνου θα μπορεί να πετύχει μεγαλύτερα πράγματα. Μπράβο στα παιδιά. Τους χάρηκα και στο παιγνίδι με την ΑΕΚ. Πολύ ανώτερη ομάδα»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News