Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε στους «16» ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε στους «16» ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη νίκη επί της Βέροιας (1-2) και πρόκριση για τους Ηπειρώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήγε να αγωνιστεί χθες στη Βέροια έχοντας το υπέρ του 1-0 από τον αγώνα και έχοντας ουσία στο παιχνίδι του έφτασε σε νέα νίκη με 1-0 και πανηγύρισε την πρόκρισή του στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ 3-1.

Στο 37ο λεπτό ο Παμλίδης με σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας τον ΠΑΣ σε θέση... οδηγού. Η απάντηση της Βέροια ήταν άμεση και στο 41ο λεπτό ο Μεληκιώτης με εξαιρετική λόμπα ισοφάρισε 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης του ΠΑΣ Γιάννινα, μπήκε από τον Σταύρο Πήλιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Βέροια: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου. Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταϊρης, Μεληκιώτης (53' Πέντα), Χαντζάρας (73' Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Π. Γκαρσία (70' Σιόντης), Νάουμετς (77' Ράντοβατς), Λέο, Ξυδάς (89' Λώλης), Παμλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News