Εργοτέλης: Βαρύ πένθος για την απώλεια του Στέφανου Στειακάκη

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Βαρύ πένθος για την απώλεια του Στέφανου Στειακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώσεις από Γ.Σ. Εργοτέλη και Παλαίμαχους...

Βαρύ πένθος για τον Εργοτέλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος και ιδιαίτερα αγαπητός ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέφανος Στειακάκης...

Με σημερινή ανακοίνωση, "ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Στειακάκη, για τον θάνατό του.

Ο Στέφανος Στειακάκης υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ενεργό μέλος του μέχρι τέλους, με χαρακτηριστικά το ήθος, την ευπρέπεια, την ευγένεια και την καλοσύνη του. 

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Το Γ.Σ των Παλαιμάχων του Εργοτέλη εξέδωσε επίσης συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαιμάχων Εργοτέλη ''Μανώλης Σταυρουλάκης'' εκφράζει την οδύνη της για την ¨απώλεια¨ του Στέφανου Στειακάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, χθες 03/12/2019 , σε ηλικία 72 ετών. Ο Στέφανος Στειακάκης, υπηρέτησε την ομάδα του Εργοτέλη ως ποδοσφαιριστής , τη δεκαετία του ΄60 και υπήρξε συμπαίκτης με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενεργό μέλος του συλλόγου παλαιμάχων της ομάδος μας, είτε αγωνιζόμενος, είτε διοικητικά ,άφησε το στίγμα του με τις γνώσεις και την ευγένεια που τον διέκρινε.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 05/12/2019 στην εκκλησία Αγ. Τριάδας στον Άγιο Νικόλαο.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι φίλε Στέφανε»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News