Έτοιμοι για πρόκριση: Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει Τρικάλων

Ποδόσφαιρο
Έτοιμοι για πρόκριση: Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει Τρικάλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 η σέντρα αύριο στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ετοιμότητα στον Εργοτέλη για το αυριανό (17:15) ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να ανατρέψουν την ήττα με 3-2 από το πρώτο παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση και προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ «σύμμαχος» είναι η καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε σήμερα, με μοναδικό απόντα τον Μπαράτα που βρίσκεται στην πατρίδα του με σχετική άδεια. Η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο, κάτι που σημαίνει ότι είναι εκτός πλάνων και για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. 

Ο προπονητής του Εργοτέλη έχει καλέσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται σήμερα στο Παγκρήτιο, όπου μερικές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα θα ανακοινωθεί η 18αδα.

Τέλος, για τις ανάγκες των φιλάθλων θα είναι ανοιχτή μόνο η θύρα 1 του Παγκρητίου Σταδίου, όπου θα φιλοξενηθούν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας από τη θύρα 20.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News