ΟΦΗ: «Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα, θρηνούμε για τον Γιώργο Δεικτάκη»

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: «Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα, θρηνούμε για τον Γιώργο Δεικτάκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ηρακλειώτικη ΠΑΕ

Συγκλονισμένοι είναι στον ΟΦΗ με την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ηρακλείου με ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τονίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε νίκη.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ ο Μιχάλης Μπούσης με ανάρτηση του εξέφρασε και προσωπικά τα συλλυπητήρια του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε νίκη. Ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Λίγες ώρες μετά από τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ, σκύβουμε το κεφάλι και, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του, θρηνούμε για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη. Ενός ανθρώπου που έγραψε την δική του ιστορία στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΟΦΗ μας, χάνοντας τη ζωή του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο γήπεδό μας. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα πιο ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News