Σεμέντο: «Στον ΟΦΗ παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο»

Ποδόσφαιρο
Σεμέντο: «Στον ΟΦΗ παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός νιώθει… απελευθερωμένος στην ομάδα του Ηρακλείου

Πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 6 γκολ είναι πλέον ο Λισάντρο Σεμέντο, χάρη στο νικητήριο τέρμα στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός διανύει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τον ίδιο να δηλώνει… απελευθερωμένος στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο «χρυσός» σκόρερ του χθεσινού αγώνα τόνισε αρχικά: «Είχα πει ότι αυτός ήταν ο στόχος μας. Παίζαμε στην έδρα μας και ξέραμε ότι παίζοντας δυνατά θα πάρουμε τους πόντους της νίκης. Και αυτό κάναμε».

Για τη δημιουργία με Νμπί και Τσιλιανίδη: «Όλοι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Εγώ ο Ναμπί, ο Τσίλι, μπορεί να φαινόμαστε στην επίθεση. Αλλά όλοι μας βοηθούν να φτάσουμε εκεί. Δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά ολόκληρη η ομάδα που δημιουργεί και παράγει».

Για την τακτική του ΟΦΗ στο ματς: «Παίξαμε το ίδιο στυλ και στα δύο ημίχρονα. Έχουμε πάντα το ίδιο στυλ την δική μας ταυτότητα. Είτε με τις μικρές είτε με τις μεγάλες ομάδες εμείς παίζουμε το ίδιο. Είχαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο απλά δεν τις αξιοποιήσαμε, σκοράραμε στο δεύτερο απλώς».

Για την 3η θέση: «Είναι πολύ καλό για την ομάδα που είμαστε στην 3η θέση. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους πόντους. Έχουμε όμως αγώνες μπροστά μας και εκεί πρέπει να στοχεύσουμε, γιατί έχουμε άλλα δύο ματς μέσα στην βδομάδα».

Για την απόδοση του: «Παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο. Ο προπονητής με έχει ελεύθερο και το χαίρομαι. Αν σκοράρω εγώ είναι καλά και είμαι ευχαριστημένος αλλά σημασία έχει να νικά η ομάδα. Αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για την διαμονή του στην Κρήτη: «Εδώ είναι ωραία, ο κόσμος σε αγαπά και στο δείχνει, έχω εδώ την οικογένεια μου. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο κι όταν όλα είναι καλά είμαι χαρούμενος και παίζω καλό ποδόσφαιρο».

Για το γκολ που σημείωσε: «Στο γκολ έπρεπε να πάρω μια γρήγορη απόφαση. Το αριστερό δεν είναι το καλό μου πόδι. Συνήθως είμαι στα δεξιά. Έπρεπε να κινηθώ έξυπνα και ευτυχώς τα κατάφερα. Παίζω και με τα δύο πόδια πάντως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News