default-image

Συγκινεί ο Λουίς Ενρίκε: Μίλησε για την απώλεια της 9χρονης κόρης του

Ποδόσφαιρο
Συγκινεί ο Λουίς Ενρίκε: Μίλησε για την απώλεια της 9χρονης κόρης του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας αναφέρθηκε σε όσα έζησε

Ο Λουίς Ενρίκε και η οικογένεια του έζησαν ένα δράμα, με την απώλεια της 9χρονος κόρης του.

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, έχασε την μικρή Τσάνα από καρκίνο, όμως βρήκε τη δύναμη για ν’ αναφερθεί στα όλα όσα έζησε.

«Επιστρέφω για να δείξω στην οικογένειά μου ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί», είπε αρχικά κατά την συνέντευξη Τύπου, την περασμένη εβδομάδα ο 49χρονος τεχνικός.

 «Διαβάζουμε πολλά πράγματα σχετικά με τον θάνατο. Μπορούμε να υποθέσουμε πως θα είναι να θρηνούμε και να πονάμε, είναι δυστυχώς καταστάσεις που όλοι μας θα ζήσουμε. Προφανώς, αυτό που συνέβη στην δική μου οικογένεια σπάει τη φυσική ροή της ζωής. Είναι περίεργο που ενώ όλοι γνωρίζουμε πως θα χάσουμε κάποια στιγμή αγαπημένους ανθρώπους μας, δεν μιλάμε γι' αυτό. Υπάρχει ταμπού και είναι κρίμα.

Όταν κάποιος πενθεί, οι άλλοι δεν ξέρουν πως να τον προσεγγίσουν. Η σύζυγός μου και εγώ διαβάσαμε πολύ, αλλά προφανώς δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος για να προσεγγίσεις τον θάνατο. Δεν υπάρχει ένας κανόνας, μια μαθηματική φόρμουλα.

Καθένας το νιώθει διαφορετικά. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε η οικογένειά μου, για τη δύναμη και το σθένος που δείξαμε», είπε ο Λουίς Ενρίκε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως πέρασε αυτούς τους μήνες του πόνου: «Ήταν σαν να κοιμόμουν και να ξυπνούσα από έναν εφιάλτη. Και όταν συνέβαινε αυτό έβλεπα ποδόσφαιρο και ποδηλασία για να ξεφύγει το μυαλό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News