Κοσμάς Τσιλιανίδης: Ο ΟΦΗ θα πάρει ό, τι του αξίζει

Ποδόσφαιρο
Κοσμάς Τσιλιανίδης: Ο ΟΦΗ θα πάρει ό, τι του αξίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής-αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος μίλησε για όλα στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Αν ο ΟΦΗ-με εξαίρεση τα τελευταία παιχνίδια με τα άτυχα αποτελέσματα-είναι η ομάδα που εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα πίσω από τις ομάδες που δίνουν τη μάχη του τίτλου, ο παίκτης-αποκάλυψη, τουλάχιστον ανάμεσα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας και γενικότερα της Super League, είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης...

Ο "Τσίλια" (υποψήφιος MVP της Super League για τον Σεπτέμβριο) ήταν η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΟΦΗ και φρόντισε να κάνει το "ομιλίτικο κοινό" να τον αγαπήσει έχει πετύχει ήδη 5 γκολ στις 11 πρώτες αγωνιστικές και αποτελεί βασικό γρανάζι στην "ποδοσφαιρική μηχανή" του Γιώργου Σίμου που έχει αποσπάσει πολλά κολακευτικά σχόλια από την ποδοσφαιρική Ελλάδα για το ποδόσφαιρο που έχει παίξει μέχρι σήμερα. Στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε πρόσφατα ο σπουδαιότερος ίσως ποδοσφαιριστής που έχει βγάλει η Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Κούδας (ο Χατζηπαναγής ήταν πρόσφυγας από την Τασκένδη) και είπε πως "αν έπαιζε σήμερα θα ήθελε να παίξει σε αυτόν τον ΟΦΗ". Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είχε ενημερωθεί για τα καλά λόγια του "Μεγαλέξανδρου" και χθες που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής θέλησε να τον ευχαριστήσει, μιλώντας παράλληλα για το προηγούμενο, το επόμενο ματς του ΟΦΗ και τη συνέχεια, αλλά και για τα δικά του όνειρα.

Αναλυτικά ο Τσιλιανίδης μίλησε...

Για την ήττα-σοκ στο παιχνίδι του Περιστερίου: "Πράγματι ήρθε μια ήττα με μια κακή στιγμή που σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα πικραμένος και λόγω της προσπάθειας που έγινε και λόγω του γκολ στο τελευταίο λεπτό".

Για τις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια: "Σίγουρα υπάρχει μια κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούμε αλλά είμαι βέβαιος πως θα είμαστε στη συνέχεια αυτοί που πρέπει και πως στην πορεία των αγώνων θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε".

Για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ: "Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα μπούμε στο γήπεδο με τη φιλοσοφία που έχουμε σε κάθε αγώνα. Με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι στο τέλος μπορούμε να πανηγυρίσουμε και να δώσουμε και χαρά στους φιλάθλους μας".

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ στο τέλος της σεζόν: "Δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένο στόχο. Ο στόχος της ομάδας μας είναι να υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παράλληλα θέλουμε να διατηρήσουμε τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα και να χτίσουμε ακόμα καλύτερα πράγματα πάνω σε αυτή".

                          "Μεγαλύτερο κίνητρο για να κληθώ στην Εθνική"

Για τις δηλώσεις Σαμαρά και την Εθνική ομάδα: "Καταρχάς είναι πολύ τιμητικό για μένα που ο Γιώργος ο Σαμαράς αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου και είπε ότι θα μπορούσα να έχω κληθεί στην Εθνική. Τον ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου. Η Εθνική είναι όνειρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή και σίγουρα είναι μέσα στους στόχους μου. Δεν αισθάνομαι ενόχληση που δεν ήρθε μέχρι τώρα η κλήση. Μάλιστα το ότι δεν έγινε αυτό κάνει μεγαλύτερο το κίνητρο μου να έρθει η μέρα που θα τα καταφέρω! Η Εθνική χρειάζεται στήριξη και βλέπω πως και εκεί χτίζεται κάτι καλό!"

Για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού: "Δεν γνωρίζω κάτι. Απλά έχουν γραφτεί ομάδες όπως την Ντιναμο Ζάγκρεμπ και τη Σταντάρ Λιέγης. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΟΦΗ"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News