Ταουσιάνης: «Αγχωτική, αλλά δίκαιη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Αγχωτική, αλλά δίκαιη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Γιώργου Χατζηγεωργίου

Οι τρεις βαθμοί της νίκης κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης έφεραν χαμόγελα στον Εργοτέλη, ενώ ο Γιάννης Ταουσιάνης αφιέρωσε το αποτέλεσμα στη μνήμη του Γιώργου Χατζηγεωργίου.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι μετά το καλό πρώτο ημίχρονο, το «τρίποντο» ήρθε τελικά με αγχωτικό τρόπο, ενώ στάθηκε και στην καλή απόδοση που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» για κάποια διαστήματα.

Αναλυτικά ανέφερε: «Αρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό όπου συνέβη χθες. Επειδή η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα, σίγουρα η οικογένεια του Εργοτέλη είναι σε μέρα θλίψης γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου ο οποίος απέδειξε πόσο αγαπούσε την ομάδα. Εκ μέρους όλου του Εργοτέλη, συλλυπητήρια στην οικογένεια του και η νίκη που έγινε σήμερα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του. Σε ότι αφορά το παιχνίδι ξεκινήσαμε, κάνοντας ένα ονειρεμένο 30λεπτο με το παιχνίδι να είναι στα επίπεδα που θέλουμε, να παίζουμε με τις ταχύτητες που επιθυμούμε και δίκαια επικρατήσαμε και προηγηθήκαμε με 3-0. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, ο αντίπαλος ισορρόπησε λίγο το ματς λόγω της αλλαγής του σχηματισμού όπου δημιουργήθηκαν κάποιες ανισορροπίες. Στην επανάληψη ήμασταν πιο έτοιμοι απέναντι σε αυτό, ώστε να εκμεταλλευτούμε κόντρα επιθέσεις και νομίζω ότι αυτό έγινε. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν μέσα στο στόχο μας, παράγοντας καλές επιθέσεις που θα μπορούσε να επιτευχθεί ακόμη ένα γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Με την επίτευξη του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων, καταλήξαμε να πάρουμε ακόμη μια αγχωτική νίκη. Σε αυτό στέκομαι στο ότι ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και με γκολ στα τελευταία λεπτά. Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι απ’ τους τρεις βαθμούς αλλά και απ’ το γεγονός ότι κατά διαστήματα ήμασταν αυτοί που θέλουμε, διαστήματα τα οποία όμως πρέπει να αυξήσουμε σε διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Απόστολος Χαραλαμπίδης υπογράμμισε για το παιχνίδι: «Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα, με έξι γκολ και πολλές φάσεις που σίγουρα ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Η ομάδα μου στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήταν στο παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Δεχτήκαμε τρία γρήγορα γκολ από δικά μας λάθη αλλά από εκεί και πέρα αντιδράσαμε, με ευκαιρίες και το γκολ που πετύχαμε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, είχαμε την υπεροχή και τις δυνατότητες να ανατρέψουμε το ματς. Είναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια γκολ και να χάνουμε έτσι. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα λάθη για να είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News