Ήττα στο τέλος για τις γυναίκες του ΟΦΗ, 1-2 από τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ήττα στο τέλος για τις γυναίκες του ΟΦΗ, 1-2 από τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Δημήτρη Χωματά προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα 1-2 από τον Ατρόμητο στο Ατσαλένιο, παρότι έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Ηρακλείου ισοφάρισε στο 87’, όμως δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε το γκολ που της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 6ο λεπτό, η Βλασσοπούλου με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Δημήτρη Χωματά πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 87’ με την Βάσω Κυδωνάκη να σημειώνει το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα όμως, η Κριεζή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, ενώ ο ΟΦΗ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν η κεφαλιά της Νικηταρά σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 3 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τους 10 στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

ΟΦΗ (Δημήτρης Χωματάς): Αποστολάκη, Τριβυζάκη, Σηφάκη (83’Κουκουλάκη), Συμεωνίδη (92’ Γεμιστού), Κατιρτσίδου, Κουνάλη, Κατερίνη (71’ Αεράκη), Νικηταρά, Κοκοτσάκη, Κυδωνάκη, Αραβιάκη (63’ Καμαρίτη).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Καλομοίρα Κοντομίχη) : Γιαννακούλη, Κριεμπάρδη, Συρνή, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη (87’ Κατσανού), Σάλκουνιτς, Γατούδη (77’ Ρόκομα), Παπαθεοδώρου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Χωματάς τόνισε για το σημερινό παιχνίδι: «Από μια απροσεξία στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Καταφέραμε με πολύ κόπο να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε. Σε αυτή τη φάση μετράνε οι βαθμοί. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News