Έπαιξε με τη… φωτιά ο Εργοτέλης, αλλά νίκησε 4-2 την ΑΕ Καραϊσκάκης

Ποδόσφαιρο
Έπαιξε με τη… φωτιά ο Εργοτέλης, αλλά νίκησε 4-2 την ΑΕ Καραϊσκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το δεύτερο σερί «τρίποντο»

Ο Εργοτέλης ήταν έτοιμος για… περίπατο, όμως τελικά τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, της οποίας επικράτησε 4-2.

Το ματς της 5ης αγωνιστικής εξελίχθηκε σε… θρίλερ, καθώς η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη προηγούνταν 3-0 από το ημίωρο, όμως οι Αρτινοί μείωσαν 3-2 και τελικά το ματς «καθάρισε» στις καθυστερήσεις (4-2).

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν δυναμικά το ματς και στο 13’ ο Μπουτσάκης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 20’ ο Προβυδάκης με εκπληκτικό φάουλ σημείωσε το 2-0. Τη… σκυτάλη πήρε στο 24’ ο Κουατένγκ που με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-0 σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίωρο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν απειλητικοί, όμως ευτύχησαν να μειώσουν στο 39’ με τον Χατζηστραβό και στο δεύτερο ημίχρονο (76’) ο Ψιάνος πέτυχε τα 3-2.

Το τελευταίο ημίωρο έγινε… θρίλερ, ώσπου στο 94’ ο Έφορντ με το τελικό 4-2 να «σφραγίσει» τη νίκη του Εργοτέλη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιαννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος , Πέιος, Μπρους, Τσέλιος (70’ Μπουρσέλης), Μπουτσάκης (63’ Γροντής), Εφορντ, Ροβίθης (78’ Μπαράτα ), Kουάτενγκ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Μέτσε, Ψιάνος, Γυφτοκώστας (46’ Τσούτσης), Χατζηστραβός, Αλμπάνης (32’ λ.τ. Κυβελίδης), Kούστα (70’ Τερεζίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News