Μεγάλο διπλό των Ελπίδων στην Σκωτία

Ποδόσφαιρο
Μεγάλο διπλό των Ελπίδων στην Σκωτία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη… μισή πρόκριση με 0-1 με πέναλτι του Νικολάου στις καθυστερήσεις του αγώνα

Μεγαλειώδης εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Ελπίδων μέσα στο Εδιμβούργο και πήρε μεγάλη νίκη με 0-1 επί της Σκωτίας που φέρνει την ομάδα του Γιάννη Γκούμα μόνη και αήττητη στην κορυφή του ομίλου της μετά από 4 αγωνιστικές.

Νίκη που ήρθε με τις πιο αντίξοες συνθήκες, αφού από το 63ο λεπτό το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ρέτσου με δεύτερη κάρτα, πάνω που η Εθνική είχε πάρει όλο το μομέντουμ, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες, με κορυφαία ένα χαμένο τετ-α-τετ του Παπανικολάου (52’).

Η Εθνική άντεξε στην πίεση των Σκωτσέζων, αμύνθηκε σωστά στα πολλά στημένα που δέχθηκε και χτύπησε στο τέλος. Ένα ανόητο χέρι αμυντικού σε φάση που ξεκίνησε από σέντρα του Κατράνη έφερε την εσχάτη των ποινών, με τον Νικολάου να αποδεικνύεται κρύο αίμα. Ο αμυντικός της Έμπολι με πλασέ σημάδεψε το κέντρο της εστίας έκανε το 0-1 και έστειλε την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στην κορυφή του ομίλου της, σπάζοντας το αήττητο της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου του ομίλου.

Η σύνθεση της Εθνικής Ελπίδων ήταν: Σιαμπάνης, Νάτσος, Ευαγγέλου, Νικολάου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπαλογιάννης (30’ Οικονομίδης), Νταβιώτης, Μπουζούκης (77’ Διαμάντης), Παπανικολάου, Καμπετσής (54’ Ιωαννίδης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News