Σκορπίζει χαμόγελα η Εθνική, 0-1 στην Αρμενία

Ποδόσφαιρο
Σκορπίζει χαμόγελα η Εθνική, 0-1 στην Αρμενία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη σερί νίκη με πολύ καλό ποδόσφαιρο, σκόρερ ο Λημνιός

Περίφημα τα πήγε η Εθνική ομάδα και στον αποψινό αγώνα με την Αρμενία στο Ερεβάν, επικρατώντας 0-1 χάρη σε τέρμα του πολύ καλού Λημνιού στο 34'. Δοκάρι είχε ο Μάνταλος, και πολλές χαμένες ευκαιρίες, κάτι ωστόσο που δεν κόστισε και έτσι ήρθε το δεύτερο σερί τρίποντο για τη γαλανόλευκη, που συνεχίζει να σκορπίζει χαμόγελα!

Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα, πίεσε σωστά, έκλεισε τους χώρους, απείλησε και θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα, φτάνοντας σε μεγαλύτερη νίκη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδωσε συνέχεια στην εικόνα που έβγαλε κόντρα στη Βοσνία και μετράει πλέον έντεκα βαθμούς, περιμένοντας τη Δευτέρα (18/11) στο ΟΑΚΑ τη Φινλανδία.

Από τα πρώτα λεπτά η Ελλάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε στο 8' δοκάρι με τον Μάνταλο, δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Γιαννούλη στο 21' και στο 34' έφτασε στο γκολ που δικαιούταν απόλυτα.  Ο Γιαννούλης συνδυάστηκε με τον Μπακασέτα, πάσαρε στον Λημνιό, εκείνος έφερε ωραία τη μπάλα στο δεξί του, σούταρε στη δεξιά γωνία και έκανε το 0-1 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μπήκε δικαιωματικά σε θέση οδηγού.

Στην επανάληψη η Εθνική μας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, με κυριότερη μία ανεπανάληπτη με τον Μασούρα στο 79', όταν σε κενή εστία... κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Μάλιστα, ήταν και πάρα πολύ καλή ανασταλτικά, με την Αρμενία να απειλεί ελάχιστα και το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΜΕΝΙΑ (Άμπραχαμ Χασμανιάν): Αϊρεπατιάν, Χαμπαρτζουμιάν, Βοσκανιάν (83' Αβετισιάν), Τσαλισίρ, Ισχανιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Γκριγκοριάν, Χοβσεπιάν (78' Εντιγκαριάν), Μπαρσεγκιάν, Βαρντανιάν (59' Σαρκίσοφ), Καραπετιάν.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν'τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος (66' Μασούρας), Μπακασέτας (81' Δώνης), Παυλίδης (74' Κουλούρης).

Πέρασε η Φινλανδία

Το εισιτήριο για το Euro 2020 σφράγισε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Φινλανδία! Με πρωταγωνιστή ξανά τον Πούκι, καθάρισε 3-0 το Λιχτενστάιν και εξασφάλισε από σήμερα την πρόκριση στα τελικά.

Η εικόνα του 10ου Ομίλου

Αρμενία-Ελλάδα 0-1

(35’ Λημνιός)

Φινλανδία-Λιχτενστάιν 3-0

(21’ Τουομίνεν, 64’ πεν., 75’ Πούκι)

Βοσνία-Ιταλία (21:45)

Η βαθμολογία

Ιταλία 24 (25-3)

Φινλανδία 18 (15-8)

Ελλάδα 11 (10-13)

Βοσνία 10 (17-14)

Αρμενία 10 (13-16)

Λιχτενστάιν 2 (2-28)

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Λιχτενστάιν-Βοσνία

Ιταλία-Αρμενία

Ελλάδα-Φινλανδία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News