Ο Γιώργος Κούδας στις "Αθλητικές Ιστορίες": Στον σημερινό ΟΦΗ, θα ήθελα να παίξω κι εγώ!

Ποδόσφαιρο
Ο Γιώργος Κούδας στις "Αθλητικές Ιστορίες": Στον σημερινό ΟΦΗ, θα ήθελα να παίξω κι εγώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες δηλώσεις θαυμασμού στον ΟΦΗ, μας έκανε ο "Μεγαλέξανδρος" του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Πότε Βούδας, πότε Κούδας τραγούδησε ο αείμνηστος Παπάζογλου. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε τις "Αθλητικές Ιστορίες" είχαμε στο μυαλό μας και τον συγκεκριμένο τεράστιο ποδοσφαιριστή για το δικό του αφιέρωμα. Το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ που γίνεται απόψε στο "Γεντί Κουλέ" μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του-χθες στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV-και σήμερα τον παρουσιάζουμε στη σελίδα που δίνει βήμα στους παλαίμαχους όλων των αθλημάτων (ομαδικών και ατομικών) στην αγαπημένη σας εφημερίδα!

Ο Γιώργος Κούδας έκανε ύμνους χθες για τον σημερινό ΟΦΗ. Όταν τον ρωτήσαμε για το ματς είπε χαρακτηριστικά: "Προγνωστικά δεν κάνω ποτέ. Αλλά σίγουρα θα γίνει σπουδαίο ματς από δυο επιθετικές ομάδες. Ο φετινός ΟΦΗ είναι πολύ καλός, τον έχω δει και παίζει το παιχνίδι του με όλους τους αντιπάλους! Μπράβο στον προπονητή του Γιώργο Σίμο που είναι και Έλληνας και μπράβο σε όλους για την ομάδα που έφτιαξαν! Θα ήθελα να παίζω κι εγώ σε μια ομάδα σαν τον σημερινό ΟΦΗ!" Ο Κούδας πρόσθεσε πως "θα ήθελα να δω ξανά και περισσότερους Κρητικούς στον ΟΦΗ όπως όταν έπαιζα εγώ" αφού μίλησε με αγάπη για τα "Κρητικάκια" και έφερε παράδειγμα τον ΠΑΟΚ της εποχής του που όπως είπε "είχε 4 ξένους! Τι ξένους; Εννοώ 4 που δεν ήταν Πόντιοι αλλα από άλλες περιοχές της Ελλάδας!"

                                         "Ο Παπαθεοφάνους και ο Μπουρδαμής"

Όταν ζητήσαμε από τον Κούδα να μας πει τι θυμάται από τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ μας είπε: "Τον σκληρό Παπαθεοφάνους που όταν σε μάρκαρε ήταν δύσκολα τα πράγματα και τον πολύ καλό τον αείμνηστο Μπουρδαμή που δεν έπαιζε όμως το ίδιο σκληρά (και οι δυο είναι στην παραπάνω φωτογραφία με τον ΟΦΗ). Όταν είχε ο ΟΦΗ ξερό κάναμε προπόνηση σε ξερό πριν έρθουμε στο Ηράκλειο! Χαίρομαι που έπαιξα με δυο Κρητικούς! Τον αείμνηστο Βουζουνεράκη και τον Γιάννη τον Δαμανάκη που αγαπάω πολύ! Από κει και πέρα, την τελευταία φορά που ήρθα στην Κρήτη δεν θα την ξεχάσω! Ήταν μετά το χαμένο Κύπελλο από την ΑΕΚ το 1983. Έκανα διακοπές στη Χερσόνησο και σε όποιο σπίτι έμπαινα έπινα και μια ρακή! Με φώναζαν όλοι να πάω και ένιωσα την εκτίμηση των Κρητικών".

 

                                                       

                                            "Τα καλά παιδιά της Κρήτης"

Ο Γιώργος Κούδας (στην φωτογραφία που προηγείται με τον Γιόχαν Κρόιφ) μίλησε μάλιστα χθες με μεγάλη ευγένεια και σεβασμό με τον παλαίμαχο Μανόλη Συντιχάκη που ήταν στον "αέρα" της ίδιας εκπομπής μαζί μας και παράλληλα είπε: "Θυμάμαι τα παιδιά από την εποχή που παίξαμε ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ και η Κρήτη είχαν πάντα καταπληκτικούς χαρακτήρες. Σίγουρα το γήπεδο του ΟΦΗ ήταν δύσκολη έδρα. Εγώ πρόλαβα και το ξερό και στη συνέχεια το γήπεδο με χλοοτάπητα. Τα πρώτα χρόνια που μπήκε ήταν ένας αγωνιστικός χώρος που μου άρεσε πολύ να αγωνίζομαι"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News