Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Γιάννης Κοντάκης!

Ποδόσφαιρο
Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Γιάννης Κοντάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωσή του μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών όπου το όνομά του βρέθηκε στο επίκεντρο

Στο επίκεντρο βρέθηκε το όνομα του προπονητή Γιάννη Κοντάκη τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα την προσωρινή όπως αποδείχτηκε συνεργασία του με τον Πόρο.

Ο ίδιος σε μια μακροσκελή γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα σχετικά με την πρόταση που είχε δεχτεί από την Μινωική και τις φήμες για παίκτες του ΕΓΟΗ, τη συνεργασία του με τον Πόρο και τη συγνώμη του στον κ. Ασσαργιωτάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «αδερφό» του και εύχεται στο σωματείο να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η δήλωση Κοντάκη:

"Κάνω την παρακάτω δήλωση με αφορμή ότι εδώ και 20 μέρες όλοι μιλάνε για το όνομά μου σε όλα τα ΜΜΕ χωρίς εγώ να έχω μιλήσει ακόμα. Ήρθε η ώρα να τα πούμε μια και καλή. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή: Δέχθηκα πρόταση από τον πρόεδρο της Μινωικής για να συνεργαστούμε αναλαμβάνοντας το ρόλο του προπονητή της ομάδας και για λόγους που δεν είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω τελικά δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία. Όμως ξαφνικά δέχθηκα ανελέητη επίθεση διότι σύμφωνα με "φήμες" ενόχλησα να πάρω μαζί μου στη Μινωική παίκτες του ΕΓΟΗ. Προκαλώ και προσκαλώ να βγει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής του ΕΓΟΗ δημοσίως με το όνομά του και να δηλώσει αν εγώ ενόχλησα κάποιον ποδοσφαιριστή για να τον πάρω μαζί μου. Όσοι δεν μπορούν να με πολεμήσουν αλλιώς με πολεμούν μόνο με "φήμες". Αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι άλλη και είναι πικρή. Ούτε το έκανα στο παρελθόν, ούτε και τώρα το έκανα και έχω το θάρρος της γνώμης μου.

Όσον αφορά τη σύντομη συνεργασία μου με την ομάδα του Πόρου, και επειδή αρχίζει κι εδώ η παραφημολογία θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δέχθηκα προσωπικό τηλεφώνημα από τον πρόεδρο και φίλο μου κ. Ασσαργιωτάκη Γιάννη, που μου πρότεινε να αναλάβω την ομάδα του Πόρου ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ως μεταβατική λύση μέχρι την έλευση του νέου προπονητή. Στη ζωή μου πάντα ρίσκαρα και δεν έδινα σε κανένα λογαριασμό για τις κινήσεις μου. Εφόσον λοιπόν μου το ζήτησε ο φίλος μου ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Γνώριζα και εγώ και όλο το ΔΣ του Πόρου ότι ήμουν προσωρινή λύση. Δεν αφήσαμε όμως να δημοσιευτεί αυτό για να κρατήσουμε την πειθαρχία στα αποδυτήρια. Δεν μου προτάθηκε ποτέ επίσημα να αναλάβω κανένα άλλο πόστο στην ομάδα του Πόρου και άλλωστε δεν θα το έκανα ποτέ με τις παρούσες συνθήκες.

Προσωπικά ήθελα και πίστευα στην τωρινή επιλογή του προπονητή του Πόρου και έκανα ότι μπορούσα ώστε να επηρεάσω να γίνει πιο εύκολη η έλευσή του κάτι που πολλοί η δεν το γνωρίζουν η δεν θέλουν να το γνωρίζουν. Έτσι προς γενική ενημέρωση θέλω να αναφέρω ότι το δίπλωμά μου είναι ΟΥΕΦΑ Β' και δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για να κάθομαι σε πάγκο ομάδας Γ' Εθνικής ως πρώτος προπονητής προς το παρόν. Δεν θα κάνω τη χάρη σε πολλούς να ασχολούνται μαζί μου με μόνο σκοπό να με διαβάλουν και να μου δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο ως προπονητή, όσο και στα επαγγελματικά μου. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ντόμπρος και ευθύς σε ότι λέω και ότι κάνω με οποιοδήποτε τίμημα. Επειδή δεν κάνουμε άλλη δουλειά παρά μόνο να δίνουμε πολλές φορές αναληθείς πληροφορίες στα ΜΜΕ καλό θα ήταν οι εκάστοτε υπεύθυνοι από δω και πέρα να είναι προετοιμασμένοι να υποστούν και τις συνέπειες των ψευδών δηλώσεων και ανακριβειών καθώς και της παραπληροφόρησης.

Είμαι έτοιμος να χρεωθώ μόνο ότι έχω κάνει, όχι ότι δεν έχω κάνει. Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο της Μινωικής κ. Αλατσατιανό, τον κ. Διλβόη Νίκο και τον κ. Δούκα Αθανάσιο για το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου πριν 15 μέρες. Όμως στο τέλος θα ήθελα να σταθώ με μεγάλη τιμή και προσοχή απέναντι στον πρόεδρο του Πόρου κ. Ασσαργιωτάκη ο οποίος δεν είναι φίλος, είναι αδερφός. Έβαλε τα στήθη του μπροστά απέναντι σε μία προκατειλημμένη κατάσταση και μου έδωσε την ευκαιρία να κάτσω στον πάγκο της ομάδας του. Όσοι ήταν δίπλα μου την εβδομάδα που ήμουν προπονητής στην ομάδα του Πόρου ξέρουν πολύ καλά τι περάσαμε την εβδομάδα πριν το ματς με τον Πανακρωτηριακό. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και ούτε τα κλάμματα. Όμως σίγουρα δεν είμαι ο μόνος  υπεύθυνος για το κακό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Ήταν η μεγαλύτερη ήττα στη σύντομη ιστορία της ομάδας του Πόρου, αλλά ταυτόχρονα και η δική μου  μεγαλύτερη ήττα στα 19 χρόνια που είμαι προπονητής.

Συγγνώμη φίλε και αδερφέ Ασσαργιωτάκη Γιάννη που ήμουν συμμέτοχος στη μεγάλη στεναχώρια που πέρασες. Εύχομαι στην ομάδα του Πόρου ειλικρινά και σε όλο το προπονητικό τιμ καλή πορεία στη συνέχεια και να μπορέσουν να δώσουν στο φίλο μου τη μεγαλύτερη χαρά της παραμονής της ομάδας της γειτονιάς του στη Γ' Εθνική. Επίσης ευχαριστώ τον φίλο μου Τάσο Βαρδάκη που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου και με στήριξε με πράξεις και όχι λόγια. Είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε αμφισβητεί τα λεγόμενά μου να με διαψεύσει. Αλλά από εδώ και στο εξής θα μιλάμε μόνο με αποδείξεις!!!! Ευχαριστώ για την υπομονή σας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News