default-image

Φλικ: «Συμπαγής ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ποδόσφαιρο
Φλικ: «Συμπαγής ομάδα ο Ολυμπιακός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Μπάγερν μίλησε για το αυριανό ματς

Ο Χάνσι Φλικ θα καθοδηγήσει τη Μπάγερν Μονάχου στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Βαυαρών εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια νέα αρχή, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι Πειραιώτες είναι μια συμπαγής ομάδα.

Αρχικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα: «Δεν ζω στο παρελθόν ή το μέλλον. Αυτό που μετρά είναι το παρόν. Πρέπει να εστιάσουμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Τα γκολ που έχουμε δεχτεί στα τελευταία παιχνίδια δεν αρμόζουν στην Μπάγερν. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Ίσως αλλάξουμε κάποια πράγματα, ίσως θέσουμε άλλες προτεραιότητες σε επίπεδο τακτικής. Το θέμα είναι η ομάδα να έχει την κυριαρχία, με ή χωρίς την μπάλα. Θέλω η ομάδα να αμύνεται σωστά και να δείχνει τις αρετές της με την μπάλα στα πόδια. Κι όταν την χάνει, να ανακτά την κατοχή. Έχουμε ένα εξαιρετικό υλικό, κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ για τον αγώνα της Τετάρτης».

Ειδικότερα τόνισε για τον Ολυμπιακό και το αγωνιστικό του προφίλ: «Έδειξαν και στο πρώτο ματς πως είναι καλοί αμυντικά. Είναι μια συμπαγής ομάδα, με καλό παιχνίδι από τα άκρα. Μπορούν να μεταφέρουν καλά το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και είναι καλοί στις αντεπιθέσεις. Έχουν 2-3 πολύ καλούς σε ατομικό επίπεδο παίκτες. Το νούμερο 8 (Γκιγέρμε) έχει ξεχωρίσει στα περισσότερα παιχνίδια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News