Πλησίασε το "διπλό" αλλά πήρε μόνο... τον βαθμό στα Γιάννενα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Πλησίασε το "διπλό" αλλά πήρε μόνο... τον βαθμό στα Γιάννενα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παμλίδης με ένα υπέροχο γκολ στέρησε μια μεγάλη νίκη στην πρώην ομάδα του...

Ο Εργοτέλης πλησίασε σε ένα σπουδαίο διπλό στα Γιάννενα. Σε ένα αποτέλεσμα που θα σηματοδοτούσε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε ο Εργοτέλης... που όμως βρήκε απέναντι του τον Παμλίδη, ο οποίος με δύο δικά του τέρματα, χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αποδείχθηκε σκληρός για να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στην έδρα του και έδειξε αντίδραση και στις δύο περιπτώσεις που έμεινε πίσω.

Οι Κρητικοί στο 18ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Έφορντ, ενώ στο 55ο λεπτό, ο Παμλίδης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Προβιδάκη, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο ίδιος ήταν εύστοχος για το 1-1.

Μετά από μια υποδειγματική επίθεση ο Εργοτέλης πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 59’, με τον Γκούατενγκ να περνάει την μπάλα υπέροχα στον Μπούση και αυτός στον Ροβίθη, ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το 2-1, ενώ στο 69’ ο Κατσιμήτρος και το δοκάρι κράτησαν όρθιο τον Εργοτέλη σε μια φάση διαρκείας του ΠΑΣ.

Η ισοφάριση ήρθε πάντως για τους Ηπειρώτες με ένα γκολ... ποίημα του κορυφαίου Παμλίδη, ο οποίος με μια απίστευτη λόμπα, νίκησε τον Κατσιμήτρο και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης...

ΠΑΣ Γιάννενα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσίωτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (46’ Λεό), Σιόντης (67’ Λιόσης), Νικολιάς (85’ Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέϊος, Ντόμινικ, Μπρους, Γροντής (76’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83’ Μπαράτα), Ιατρούδης (44’ λ.τρ. Ροβίθης), Κουατένγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News