Νέος προπονητής της Δαμάστας ο Γιάννης Χατζησεβαστός

Ποδόσφαιρο
Νέος προπονητής της Δαμάστας ο Γιάννης Χατζησεβαστός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε άμεσα ο διάδοχος του Μανόλη Σουτζή στον πάγκο

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός ανακοινώθηκε άμεσα από τη διοίκηση της Δαμάστας ως ο διάδοχος του Μανόλη Σουτζή στην τεχνική ηγεσια, ενώ συνεργάτης του ανέλαβε ο Κώστας Μαρής. Ο νέος τεχνικος της Δαμάστας θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και θα ντεμπουτάρει την Κυριακή με τον Αλμυρό.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Χατζησεβαστό και συνεργάτης του θα είναι ο κ. Κώστας Μαρής.

Ο κ. Χατζησεβαστός έχει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία ως προπονητής την τελευταία 10ετία στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Ποσειδώνα και η επόμενη ομάδα του ήταν η ΠΑΕ ΠΟΑ σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Μετά τον ΠΟΑ ανέλαβε την ΑΕ Κατσαμπά, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ.

Στη συνέχεια της καριέρας του συνεργάστηκε με τον Αλμυρό, τον Γιούχτα, την ΑΕ Ηρακλής/Θέρισος, την Ομόνοια και από το 2016 και για τις τέσσερις επόμενες σεζόν ήταν στον πάγκο της Μινωικής, απ’ όπου αποχώρησε πριν λίγες ημέρες.

Παράλληλα για Τρίτη συνεχή σεζόν είναι ενωσιακός προπονητής στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ και τις προηγούμενες δύο περιόδους (2017-18 και 2018-19) οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία κ. Κώστας Μαρής επιστρέφει στην οικογένεια της Δαμάστας, σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, καθώς είχε διατελέσει πρώτος προπονητής πριν δύο χρόνια.

Ο νέος προπονητής της Δαμάστας κ. Γιάννης Χατζησεβαστός τονίζει σε δήλωσή του μετά την επισημοποίηση της νέας συνεργασίας:

«Ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους αυτούς για την επιλογή τους σ’ εμένα! Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάνο Σουτζή που μαζί με την διοίκηση, τον τεχνικό διευθυντή κ. Νικηφόρο και βέβαια τον πρόεδρο έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που διαθέτει παίκτες ικανούς για την υλοποίηση του στόχου του πρωταθλητισμού!»

O κ. Χατζησεβαστός θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την Δαμάστα και θα βρίσκεται στον πάγκο στον αγώνα της Κυριακής με τον Αλμυρό.

Η διοίκηση του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον κ. Γιάννη Χατζησεβαστό και τον συνεργάτη του κ. Κώστα Μαρή στην οικογένεια του σωματείου και τους εύχεται καλή δύναμη στα καθήκοντά τους για την επίτευξη του εφετινού στόχου της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News