Τη νίκη ο Αστέρας, τις ευκαιρίες ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Τη νίκη ο Αστέρας, τις ευκαιρίες ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 0-1 τον Πλατανιά στο πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο Πλατανιάς έχασε σωρεία ευκαιριών και τελικά έχασε και το ματς στα Περιβόλια με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να αποκτούν προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα τους.

Στο α΄ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης υπήρξε καλύτερος στα…σημεία από τους μαχητικούς γηπεδούχους κι είχε ευκαιρίες με τους Χαουρέγκι (13΄) και Κρέσπι (25΄) για γκολ.

Από την πλευρά του, ο Πλατανιάς ήταν απολύτως ανταγωνιστικός και καρδιοχτύπησε τους Αρακάδες με τους Νιαυραδάκη (12΄) Νίλι (23΄) και Παπαδόπουλο (39΄).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51΄με σκόρερ τον Τασουλή, ο οποίος με ένα εξαιρετικό ευθύβολο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Μάντζαρη (0-1) και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, έπειτα από τα δύο γκολ που σημείωσε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Πλατανιάς ανέλαβε τα ηνία του ματς και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, δημιουργώντας ανά διαστήματα μεγάλη πίεση στους φιλοξενούμενους.

Οι πιο κραυγαλέες ευκαιρίες των γηπεδούχων για γκολ χάθηκαν στο 75΄ και στο 79΄ - 92΄, όταν οι Νίλι και Λουκίνας αντίστοιχα από πλεονεκτικές θέσεις είχαν άσχημα τελειώματα,

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μαντζάρης, Τσαμούρης, Φούφλια, Μποτσέτι, Μπιανκόνι, Νίλι, Ουές, Λεωνιδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος (65΄Λέϊρα), Παπαδόπουλος (76΄Λουκίνας), Νιαυραδάκης (65΄Καραγκούνης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μιχαήλ, Πασαλίδης, Μπ. Φερνάντεζ, Κρέσπι (65΄Δουβίκας), Μπελόκ, Ιγκλέσιας (16΄Τασουλής), Χαουρέγκι, Παναγιώτου, Κώτσιρας (76΄Ριέρα), Σίτο, Αντζουλάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News