Σίμος: «Δεν είχαμε τον επιθυμητό βαθμό συγκέντρωσης»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Δεν είχαμε τον επιθυμητό βαθμό συγκέντρωσης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι χρειάζεται διαχείριση συναισθημάτων

Η έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στο ματς με την Καβάλα, σύμφωνα με τον Γιώργο Σίμο.

Πρόσθεσε ότι το ποδόσφαιρο έχει και συνέχεια, δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση στην διαχείριση συναισθημάτων.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε για την ήττα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το Κύπελλο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Δεν είχαμε τον επιθυμητό βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από μας, στα σημεία τουλάχιστον, και προηγήθηκε στο σκορ 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια καλύτερη εικόνα, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις απέναντι σε μια άμυνα αρκετών παικτών πίσω από την μπάλα. Το ποδόσφαιρο όμως έχει συνέχεια. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Κυριακής».

Ερωτηθείς για τη ρεβάνς, υπογράμμισε: «Προβάδισμα για την πρόκριση έχει η ομάδα που έχει κερδίσει 2-0. Στην έδρα μας σίγουρα έχουμε ένα αβαντάζ, σαν έδρα και σαν δυναμική, όμως αυτό από μόνο του δε σημαίνει κάτι. Πρέπει να έχουμε και την απόδοση που χρειάζεται, για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Δερμιτζάκης: «Άλλο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ»

Ο προπονητής της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης, που έχει περάσει από τον πάγκο του ΟΦΗ, έδωσε τα εύσημα στους παίκτες, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Ηρακλείου.

Αναλυτικά: «Η κλήρωση μας έφερε απέναντι στον ΟΦΗ, που για μένα προσωπικά είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή. Το έργο μας ήταν και είναι δύσκολο. Θέλαμε καλή εμφάνιση και το δικαίωμα να ελπίζουμε. Το παιχνίδι πήγε πολύ καλά για μας και πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Έχουμε ένα ακόμη ένα... ημίχρονο στο “Γεντί Κουλέ” και σ’ αυτό το γήπεδο δεν υπάρχει το υπέρ μας 2-0. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας, απέναντι σε μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου δεν έχει... ταβάνι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News