Λεωνίδας Τιτομιχελάκης: Το δικό του "ευχαριστώ"

Ποδόσφαιρο
Λεωνίδας Τιτομιχελάκης: Το δικό του "ευχαριστώ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηρακλειώτης τεχνικός για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Πόρο...

To δικό του "αντίο" αλλά και το δικό του "ευχαριστώ" θέλησε να πει ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του Πόρου...

Ο ηρακλειώτης τεχνικός έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "Έπειτα από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του Πόρου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον «Άνθρωπο» και από τώρα και στο εξής φίλο μου κ. Ασσαργιωτάκη Γιάννη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια μας, και ειδικά τους γενικούς αρχηγούς που συνεργάστηκα πέρσυ και φέτος λύνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας.Ιδιαίτερα ευχαριστώ το συνεργάτη μου κ. Αποστολάκη Γιώργο και τους προπονητές τερματοφυλάκων που καθημερινά αγωνιούσαμε για τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας.

Για τους ποδοσφαιριστές μου που συνεργάστηκα το διάστημα αυτό ένα απλό ευχαριστώ είναι λίγο, γιατί εκτός από τον επαγγελματισμό τους αν και ερασιτέχνες , ήταν όλοι καταπληκτικοί χαρακτήρες και «πρωταθλητές»στη καρδιά και στο μυαλό, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζαμε λόγο κυρίως γηπεδικών εγκαταστάσεων. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες τους, είμαι περήφανος για αυτούς και σίγουρος ότι με επιμονή ,υπομονή και δουλειά στη καθημερινότητα θα συνεχίσουν το ταξίδι μας με μεγάλη επιτυχία στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News