Αυτός είναι ο δρόμος του ΟΦΗ, με λίγες λέξεις!

Ποδόσφαιρο
Αυτός είναι ο δρόμος του ΟΦΗ, με λίγες λέξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ταπεινές δηλώσεις Σίμου, η τραγική ανακοίνωση της Ξάνθης, ο Ποτουρίδης, ξανά μανά… ΟΦΗ – Αιγινιακός και... μακριά από τις ροζ μπάλες

-Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, είναι πολύ σοβαρές και αποτελούν οδηγό για το παρόν και το μέλλον του ΟΦΗ, δίνοντας το στίγμα της φετινής παραγωγής στην κρητική ομάδα.

Ο δρόμος προς την υλοποίηση του στόχου του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, περνάει από τον μεγάλο στόχο, της δόμησης μιας ομάδας με προοπτική ποδοσφαιρικών επιτευγμάτων. Η αποτύπωση, εδώ:

-«Εμείς βλέπουμε μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα και επειδή ήρθαν λίγο γρήγορα κάποια πράγματα στην ζωή, είναι πιο δύσκολο να διαχειρίζεσαι δύσκολες στιγμές από ότι μέτριες και για αυτό πρέπει να μείνουμε ταπεινοί». («Μείναμε δυνατοί πνευματικά και πήραμε δίκαιη νίκη»)

-Στην Ξάνθη, οι πρόεδροι, πριν σπεύσουν κακόγουστα τα «επικά» θα μπορούσαν να δουν το βίντεο «OΦΗ-Ξάνθη με μια άλλη ματιά»…

Λίγος Σεβασμός για ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο, δεν βλάπτει…

 -Η «επική» ανακοίνωση της Ξάνθης μετά το παιγνίδι με τον ΟΦΗ, έγινε απολύτως «κοινή» στα μάτια πολλών αναγνωστών, μετά τις τηλεκριτικές των… ημετέρων στις «δικές μας εκπομπές».

-Α: «Σσσσσ… Μην μιλάτε… (Η Ξάνθη, είναι καλομαθημένη από τους "Κυρίους" της. Δεν της έγιναν χαρίσματα, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό)».

-Β: «Μα σας παρακαλώ, δεν βλέπετε τι γίνεται (με την εξυγίανση);;;;»

-Α: «Σσσσσ… Μην μιλάτε, γιατί θα δείτε χειρότερα. (Οι διαιτητές και οι Varίστες καμιά φορά ξεχνούν και παίζουν αμερόληπτα)»

-Β: «ΟΚ, ΟΚ SIR! Sorry to bother you. (The boss didn't help)»;; (Δικό μας το περιεχόμενο των παρανθέσεων)

Άρον άρον αβανταδόρικη ακριτική είσοδος στην πεντάδα(;), όταν «άλλος» είναι ασύγκριτα καλύτερος! Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει με ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο όπως ο ΟΦΗ κι όχι παιγνίδια...

-Άσχετο εντελώς με το αν η «επική» ανέβηκε πριν από το ανατρεπτικό αποτέλεσμα κυπέλου με τον Απόλλωνα Λάρισας ή επειδή παίζει αμέσως με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

(Χαμός με τα υπονοούμενα στο διαδίκτυο περί ανάρμοστης ανατροπής μέσα στο κύπελλο!)

-Είχε πάντα αναζητήσεις και τώρα πέτυχε μια μεταγραφή - έκπληξη ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, υπέγραψε στην Cape Town City της Νότιας Αφρικής! Ο Ποτουρίδης μάλιστα, βρήκε εκεί Ολλανδικό μοντέλο! Έχει προπονητή τον Μπένι Μακάρθι, άλλοτε φορ του Άγιαξ, της Θέλτα και της Πόρτο.

-Από τον καιρό της Εφέσεων ήταν αναμενόμενη η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης ΟΦΗ – Αιγινιακός, αφού είχε επιδειχτεί υπερβάλλων ζήλος. Πάντως αποδείχτηκε μετά τις στομφώδεις ποινές της Επιτροπές Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ότι το σκορ δεν ήταν διάνα (δεν βγήκε)  για τους «παίκτες». Επομένως, δουλειά να γίνεται… Οι κατηγορούμενοι μετά την πρόταση του Εισαγγελέα, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζουν το αδίκημα της κακουργηματικής αλλοίωσης αποτελεσμάτων και ήδη τους απαγορεύτηκε η είσοδος από τη χώρα.

-«Όποιος τα έβαλε μαζί μου ή καταστράφηκε ή πέθανε»! Υπερβατική δήλωση από Έναν και Μοναδικό στο είδος του.

-Δεν ξέρουμε το σκεπτικό του Ολλανδού Ομοσπονδιακού μας που έκοψε τον Παπασταθόπουλο από τη νέα εθνική ομάδα, αλλά στη Premier League, οργιάζουν με τις επιδόσεις του. Τελευταία αναφορά των μέσων; "Γιατί ο Σωκράτης πρέπει να είναι καπετάνιος της Άρσεναλ"

Μακριά από... Ροζ Μπάλες!

-Η Ισπανική Λίγκα ανακοίνωσε ότι η επίσημη ροζ μπάλα της Puma που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο στα δύο κορυφαία παιγνίδια της Ισπανίας (αντικαθιστώντας την παραδοσιακή κίτρινη), θα εμφανιστεί ξανά μόνο σε παιχνίδια όπου υπάρχουν "δυσμενείς καιρικές συνθήκες".

Κι αυτό γιατί επικρίθηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης από δημοσιογράφους και οπαδούς, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν μπορούσαν να δουν την μπάλα ενώ παρακολουθούσαν παιχνίδια από τις κερκίδες ή την τηλεόραση.

-Κι όμως ο Φαμπίνιο που ένα χρόνο πριν… δεν έπαιζε, έγινε ο σημαντικότερος παίκτης στη Λίβερπουλ. Το έδειξε και κόντρα στην Τότεναμ κατά γενική αγγλική ομολογία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News