Ποδόσφαιρο

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΟΦΗ το Νοέμβριο

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου προκηρύχθηκε έκτακτη γενική συνέλευση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ προκήρυξε έκτακτη γενική συνέλευση, με μοναδικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ., καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 21η Νοεμβρίου 2019,  ημέρα Πέμπτη  και ώρα 19:00 σε αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου ΟΦΗ "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Καντάνου, για την λήψη αποφάσεων, επί των κάτωθι θεμάτων:

1) Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εταιρίας

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται: Την 2α Δεκεμβρίου 2019,  ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια