Σίμος: «Μείναμε δυνατοί πνευματικά και πήραμε δίκαιη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Μείναμε δυνατοί πνευματικά και πήραμε δίκαιη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος ο προπονητής του ΟΦΗ, που τόνισε ότι το… ταμείο γίνετε το Μάιο

Τέσσερις σερί νίκες μετράει ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και η σημερινή επί της Ξάνθης τον εδραιώνει στην πρώτη 4αδα.

Ο Γιώργος Σίμος ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ενώ στάθηκε και στο θεσμό του Κυπέλλου, τον οποίο χαρακτήρισε μια ωραία πρόκληση.

«Κερδίσαμε δίκαια έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση που έπιασαν παρά τις δυσκολίες που έφερε το παιχνίδι. Από σήμερα πρέπει να ξεκινήσει η ξεκούραση και από αύριο η προετοιμασία για ακόμα μια ωραία πρόκληση, αυτήν του κυπέλλου όπου και εκεί θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Ότι αποτέλεσμα και να ερχόταν, η προσπάθεια είναι προσπάθεια. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση για να σπάμε το πρέσινγκ του αντιπάλου. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Τετάρτης και δεν υπάρχει λόγος για να πούμε το τι θα πούμε τον Μάη όταν δεν ξέρουμε το τι θα γίνει αύριο. Εμείς βλέπουμε μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα και επειδή ήρθαν λίγο γρήγορα κάποια πράγματα στην ζωή είναι πιο δύσκολο να διαχειρίζεσαι δύσκολες στιγμές από ότι μέτριες και για αυτό πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».

Για την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι υπογράμμισε: «Η συμπεριφορά του κόσμου είναι εκπληκτική, ο πολιτισμός που έχουμε και στα τέσσερα παιχνίδια είναι κάτι που μας έχει κάνει χαρούμενους. Θα πρέπει να τον βελτιώσουμε για να δείξουμε αυτό που πρεσβεύει ο ΟΦΗ διαχρονικά και ο σεβασμός στον κόσμο μας είναι απίστευτος. Αξίζει πολλά και θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε ακόμα πιο χαρούμενο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News