Ποδόσφαιρο

Επιστολή Γραμμένου και συγνώμη για τα επεισόδια στο Ρέντη

Η επιστολή απευθύνεται στην Γερμανική Γερμανική Ομοσπονδία και την Μπάγερν Μονάχου

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με επιστολη του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου προς τον ομόλογό του της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Φριτς Κέλερ και απευθυνόμενος στην Μπάγερν Μονάχου καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν  στον αγώνα Νέων Ολυμπιακού-Μπάγερν και ζητά συγνώμη εκ μέρους σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ελλάδας. Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΟ αναφέρει:

"Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά, επιθυμώ να σας εκφράσω τον βαθύτατο αποτροπιασμό και την ειλικρινή συγγνώμη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ελλάδας, για το απαράδεκτο και απεχθές συμβάν στη διάρκεια του αγώνα νέων Ολυμπιακού - Μπάγερν Μονάχου της 22ας Οκτωβρίου 2019.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι κάθε βίαιη συμπεριφορά στους ποδοσφαιρικούς χώρους, είναι για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απολύτως καταδικαστέα, καθώς προσβάλλει κατάφωρα το φίλαθλο πνεύμα και τις Αξίες του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε στην "οικογένεια" της Μπάγερν Μονάχου και τα θύματα της άνανδρης επίθεσης τη συγνώμη και την ολόψυχη συμπάθειά μας".

Η επιστολή κοινοποιείται στον πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον Διευθυντή του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών κ. Ζόραν Λάκοβιτς και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA / UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια