Ποδόσφαιρο

Ηρόδοτος: Δεν εμπιστευόμαστε την φερόμενη ως διοίκηση των Νέων Ηροδότου

Ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού...

Με ιδιαίτερα καυστική της ανακοίνωση, η διοίκηση του Ηροδότου κάνει γνωστό πως δεν εμπιστεύεται και δεν συνεργάζεται με την "φερόμενη" όπως την αποκαλεί διοίκηση των Νέων Ηροδότου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει:


"H Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου έχει καθήκαν και αποστολή να υπηρετεί και να υποστηρίζει τα συμφέροντα του ενιαίου Ηροδότου, που περιλαμβάνει τις Ακαδημίες, τα τμήματα Υποδομής και την μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Δυστυχώς την καταστατική αυτή υποχρέωση και καθήκον της Διοίκησης δεν αποδέχονται και δεν υπηρετούν ΟΛΟΙ, όσο και όπως θα έπρεπε.

Μετά από αυτό και παρά τις πολύμηνες προσπάθειες μας για την εξασφάλιση του ενιαίου του Ηροδότου, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε οτι:

Ο Ηρόδοτος πλέον δεν εμπιστεύεται και δεν συνεργάζεται με την "φερόμενη ως Διοίκηση" των Νέων Ηροδότου, ούτε συμφωνεί με ενέργειες, αποφάσεις και συμπεριφορές αυτής. Ενέργειες που δεν δεσμεύουν τον Σύλλογό μας.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτής, ως αθλητές προερχόμενους από τις Ακαδημίες του Ηροδότου, τους θεωρούμε παίκτες του Συλλόγου και η Διοίκηση θα είναι πάντα κοντά τους, όπως και στους γονείς τους.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία, δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑ να ανακόψει την προσπάθεια αναδιοργάνωσης, αναγέννησης και ανάκαμψης του Ιστορικού Συλλόγου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια