Ποδόσφαιρο

Προσινέτσκι: Η Ελλάδα μας κέρδισε δίκαια

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Εθνικής μας στο χθεσινό παιχνίδι...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας Ρόμπερτ Προσινέτσκι παραδέχτηκε πως η νίκη της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην δική του ομάδα ήταν δίκαιη...

Αναλυτικά είπε:

"Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Δίκαια κέρδισε το ματς. Εμείς είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε μέσα σε τρεις μέρες να κάνουμε δύο καλά ματς. Μας έλλειπε η τελική πάσα, δεν είχαμε κατοχή και τα νέα πρόσωπα δεν έκαναν διαφορά. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση μέσω του ομίλου",ανέφερε αρχικά, ενώ για την κακή εικόνα της ομάδας του είπε:

"Ναι, κοιτάξτε, είναι δύσκολο να το πούμε. Είχαμε ελπίδες πρόκρισης αλλά μας έλλειπαν αρκετά πράγματα. Δείχναμε σαν να μην το θέλουμε. Η Ελλάδα αντίθετα έδειξε θέληση, δίψα και επιθυμία. Θα κάνουμε συζητήσεις και θα δούμε. Δυστυχώς έχει και αυτά το ποδόσφαιρο".

Αναφορικά με τη συνέχεια, σχολίασε: "Μετά την Αρμενία είχαμε βιώσει ανάλογη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Θα δούμε τι θα κάνουμε και πως μπορούμε να το χειριστούμε".

Για την ποιότητα των παικτών του είπε: "Είναι δύσκολο να πω ότι δεν είναι. Είναι παίκτες με ποιότητα όμως υπάρχουν φορές που δεν παίζουμε καλά. Είμαι προβληματισμένος και ο Πιάνιτς ήταν άρρωστος, όμως δικαιολογίες δεν έχουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέχαμε και δεν πιέζαμε σωστά, χάναμε την μπάλα και χάσαμε και το ματς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια