Εργοτέλης-ΟΦΗ 3-2: Φιλικό με γκολ και θέαμα στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης-ΟΦΗ 3-2: Φιλικό με γκολ και θέαμα στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Παγκρήτιο...

Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής (με 3-2) στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Έφορντ και Μανουσάκης έδωσαν δύο φορές το προβάδισμα στον Εργοτέλη, ο ΟΦΗ απάντησε ισάριθμες με πέναλτι του Μάνου και τον Ναμπί, αλλά ο Μπαράτα πέτυχε το τελικό 3-2. Μάλιστα το φινάλε ήταν συναρπαστικό αφού το 2-2 έγινε στο 87' και το τελικό 3-2 στο 88'. 

Οι "κιτρινόμαυροι" παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και ο Γιάννης Ταουσιάνης είδε τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής να ανταποκρίνονται σε πολύ καλό βαθμό.

Από την άλλη, ο Γιώργος Σίμος έδωσε περισσότερο χρόνο στους θεωρητικά αναπληρωματικούς, ενώ σταδιακά στο τελευταίο ημίωρο πέρασαν στο ματς και οι παίκτες που έχουν τραβήξει... κουπί στα ματς του πρωταθλήματος.

Στα θετικά, είναι η επιστροφή του Φερέιρα στη δράση μετά από περίπου 35 μέρες, ενώ αγωνίστηκε και ο Μεγιάδο που είχε χάσει το ματς με τον Πανιώνιο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. 

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης (84’ Βουτσάς), Μπάτζιος (65’ Πλαϊτάκης), Πέιος, Μπούσης (65’ Κοιλιάρας), Μπρους (84’ Κατσούρι), Γροντής (77’ Αλεξάκης), Τσέλιος (46’ Μπουτσάκης), Σταθόπουλος, Μανουσάκης (62’ Μπαράτα), Έφορντ (79’ Αζίζι).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι (46’ Δερμιτζάκης), Μπράουν, Κουτρουμπής (65’ Μαρινάκης), Περδίκης (65’ Νάστος), Μπολάκης (57’ Κοροβέσης 72’ λ.τρ. Μακρυδάκης), Σουρνάκης (57’ Μεγιάδο), Στάικος (65’ Σακόρ), Νοικοκυράκης (57’ Ναμπί), Ντίνας (81’ Φερέιρα), Βαζ, Μάνος  (76’ Φιγκεϊρέντο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News