Ποδόσφαιρο

Super League 2: Αναβολή και στο Δ.Σ.

Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραγωγή των αγώνων...

Aναβολή του Δ.Σ. που προγραμματίστηκε για την Πέμπτη (10/10) για τη Super League 2 μετά τη νέα ανακοίνωση - πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος. 

Στη νέα ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αυτή τη φορά ζητείται η υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 10:00.

Κάτι που σημαίνει ότι μετά την υποβολή των προσφορών θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Λίγκας για να ενημερωθούν γι' αυτές οι ομάδες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Πληροφορίες: press@footballleague.gr, 210 3386345 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια