Super League: Μεγάλο ματς στη Θεσσαλονίκη, Άρης-Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Super League: Μεγάλο ματς στη Θεσσαλονίκη, Άρης-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αγωνιστικά δεδομένα για τις δύο ομάδες...

To ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στη Super League γίνεται σήμερα (19.30) στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό που προέρχεται από την ηττα στο Βελιγράδι...

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρώτη εφετινή τους ήττα, το 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα για τους ομίλους του Champions League, ταξιδεύουν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη που, στα ντέρμπι τουλάχιστον, εμφανίζεται πολύ καλύτερος σε σχέση με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης έκανε γνωστή τη λίστα των παικτών του Ολυμπιακού που θα πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν. Αναλυτικά: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μεριά, Παπαδόπουλος, Λοβέρα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπενζιά, Σουντανί, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Με την προπόνηση, που έγινε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Τόλης Τερζής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την επιστροφή στις νίκες. Στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν οι: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σάσα, Αμπού Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης και Φετφατζίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News