Νίκη Εθνικής U17 με βασικούς Σμπώκο, Ψιμόπουλο, Κουτεντάκη

Ποδόσφαιρο
Νίκη Εθνικής U17 με βασικούς Σμπώκο, Ψιμόπουλο, Κουτεντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τους Κρητικούς στην 11άδα

Έντονο ήταν το κρητικό χρώμα στην σημερινή εμφάνιση της Εθνικής Παίδων U17, σε φιλικό που έδωσε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 3-1 της Κύπρου στον δεύτερο φιλικό αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την 1η προκριματική φάση του EURO 2020 και η Ελλάδα πήρε τη ρεβάνς για την ήττα με 2-0 πριν λίγες ημέρες.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Τάσος Θέος χρησιμοποίησε στην βασική 11άδα και τους τρεις παίκτες από την Κρήτη, τον Μάνο Σμπώκο της Κ17 ΟΦΗ, τον Νίκο Ψιμόπουλο της Κ19 Εργοτέλη και τον Τίτο Κουτεντάκη που αγωνίζεται στην Κ17 του ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Τσιόκρη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 29’ με αυτογκόλ, ενώ ο Καράκουτης σημείωσε το τρίτο τέρμα στο 83’. Για την Κύπρο είχε μειώσει ο Γεωργίου (2-1) στο 59’.

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα):  Ψιμόπουλος,, Κιτσάκης, Κατσογιάννης, Κίτσος, Κουτεντάκης, Χριστόπουλος, Τσίκος, Τσιόκρης, Μιχόπουλος, Τζαβίδας, Σμπώκος. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Ντόη, Καστανάρας, Κρυπαράκος, Καράκουτης, Καραμάνης, Σοροβός, Γκαρνέτας, Δασκαλάκης, Χριστοφιλόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News