Super League 2: Στο 50% το «ψαλίδι» της ΕΡΤ, αύριο αποφασίζουν οι ΠΑΕ

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Στο 50% το «ψαλίδι» της ΕΡΤ, αύριο αποφασίζουν οι ΠΑΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδριάζει εκτάκτως διοργανώτρια αρχή

Ήρθε η ώρα για τις κρίσιμες αποφάσεις στη Super League 2, με τη διακοπή του πρωταθλήματος να είναι πάντα στο επίκεντρο.

Η ΕΡΤ αποφάσισε από τη μείωση του 60% να πέσει στο 50%, σχετικά με τα αρχικό ποσό που προβλεπόταν για τις ΠΑΕ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης της Δημόσιας Τηλεόρασης και αντιπροσωπείας της Super League 2.

Υπενθυμίζεται ότι η λίγκα είχε προτείνει μείωση 20%, ποσοστό που η ΕΡΤ είχε χαρακτηρίσει μη ρεαλιστικό. Μάλιστα, το Δ.Σ. είχε αποφασίσει ότι αν δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία έως σήμερα, τότε θα ανακοίνωσε διακοπή επ' αόριστον.

Παρόλα αυτά αύριο (14:00) θα συνεδριάσει, ώστε να καταλήξει αν θα αποδεχτεί το μεγάλο «ψαλίδι» ή θα κατεβάσει ρολά. Εννοείται ότι το ποσό θα πέσει ακόμα περισσότερο λόγω της παραγωγής των αγώνων της οποίας το κόστος δεν αναλαμβάνει η ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της λίγκας: «Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 – Ενημέρωση σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ΕΡΤ Α.Ε.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News