Πρόκριση με Λουκίνα για Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση με Λουκίνα για Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο γκολ του 28χρονου φορ, οι Χανιώτες επικράτησαν με 1-2 του Πανθηραϊκού

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Πλατανιάς, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό οι Χανιώτες επικράτησαν 1-2 με σκόρερ και τον δύο τερμάτων τον Γιάννη Λουκίνα.

Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε πολύ καλό α’ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 26’ με τον Μαναριώτη ενώ ο ίδιος είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 44’. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο, ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λουκίνας ευστόχησε για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Χανίων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε το γκολ, με προσπάθειες των Λουκίνα και Τάρεκ. Ο Πανθηραϊκός απείλησε κάποιες φορές με σουτ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά στο 75’, ο Λουκίνας και πάλι βρήκε δίχτυα, δίνοντας τη νίκη και την πρόκριση στον Πλατανιά.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα, Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκα (82' Νομικός), Φουάσης (55' Κορέτα), Σεΐτι, Περιάλης, Μαναριώτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Σάαντο, Μάικιτς (64' Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος (85' Πασχαλίδης), Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News