Το ανεκτίμητο δώρο του Γιώργου Καρρά στον Νίκο Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Το ανεκτίμητο δώρο του Γιώργου Καρρά στον Νίκο Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπεραιωνόβιος (101 ετών) άνθρωπος θρύλος του Εργοτέλη τίμησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ

Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχτηκε σήμερα στο κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί ο υπεραιωνόβιος 101 ετών άνθρωπος θρύλος του Εργοτέλη, ο Γιώργος Καρράς, προσκάλεσε τον Νίκο Τζώρτζογλου, θέλοντας όπως είπε να τον τιμήσει για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του γι’ αυτό το γεγονός και τα όσα ο ίδιος γράφει στην προσωπική του σελίδα είναι χαρακτηριστικά, εκφράζοντας το ευχαριστώ του στον άνθρωπο σύμβολο του Ηρακλείου, τον Γιώργο Καρρά…

«Ώρα 10.00 το πρωί της Πέμπτης 26- Σεπτεμβρίου 2019 Πλατεία Λιονταριών

Μετά από ένα τηλέφωνο που δέχτηκα και θέλοντας όπως μου είπε να με τιμήσει για την προσφορά μου στο σύλλογο, σήμερα το πρωί συνάντησα τον υπεραιωνόβιο (101 ετών) κύριο Γιώργο Καρρά, έναν εκ των τελευταίων σπουδαίων του Εργοτέλη.

Αν όσοι περάσαμε από την ιστορική ομάδα του Μαρτινέγκο παλέψαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να χτίσουμε τον Εργοτέλη του σήμερα, το χρωστάμε και στον υπεραιωνόβιο στη ζωή και στο πνεύμα, Γιώργο Καρρά. Έναν εκ των θεμέλιων λίθων των ιδεών και του ήθους που προασπίζεται ο Γ.Σ. Εργοτέλης.

Ως Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και ως πολίτης του Ηρακλείου σε ευχαριστώ για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανες να μου παραδώσεις αυτό το ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ "ΔΩΡΟ". Κύριε Γιώργο Καρρά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που ζεις ανάμεσα μας και μας θυμίζεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα, αλλά πολλά περισσότερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News