Ο Τριανταφυλλόπουλος στην Εθνική και αποθεώθηκε...στην Κίνα

Ποδόσφαιρο
Ο Τριανταφυλλόπουλος στην Εθνική και αποθεώθηκε...στην Κίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός μέσα...στο αεροπλάνο της ομάδας του για τα ευχάριστα νέα...

Mε την Ιταλία (12/10) και τη Βοσνία (15/10) στο πλαίσιο της 5ης και 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 θα κάνει ντεμπούτο στην Εθνική ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Ο σέντερ μπακ της πολωνικής Πογκόν Σέτσιν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τις δυο επικείμενες μάχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μάλιστα το έμαθε στο αεροπλάνο που μετέφέρε την αποστολή της ομάδας του.

Ο 26χρονος αμυντικός που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα, έγινε συμπαίκτης με τον Μιχάλη Μανιά, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολλανδό εκλέκτορα και τον έχει στις κλήσεις του.

Ο Τριανταφυλλόπουλος μετράει εννέα συμμετοχές με την Πογκόν Σέτσιν και έχει πετύχει ένα γκολ, αυτό απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας, το οποίο μάλιστα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Για τον ίδιο είναι ασφαλώς μια μεγάλη δικαίωση των προσπαθειών του και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί κιόλας σε κάποιο από τα δυο αυτά παιχνίδια.

Ο ίδιος έχει φορέσει τη φανέλα των μικρών Εθνικών ομάδων, μετρώντας πέντε συμμετοχές με την U19, επτά συμμετοχές με την U20 και οκτώ συμμετοχές με την U21. Ο Φαν Σιπ βάζει νέα πρόσωπα στη γαλανόλευκη, αφού μετά τους Βρουσάι και Παυλίδη κάλεσε και τον Τριανταφυλλόπουλο.

Μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός αποθεώθηκε... στον αέρα, σε αποστολή της κινεζικής ομάδας από τους συμπαίκτες του...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News