Ποδόσφαιρο

Αυγενάκης: «Οι εμπρηστικές δηλώσεις καλλιεργούν την απαξίωση»

Ο Υφυπουργός τοποθετήθηκε για τις… κοκορομαχίες παραγόντων

Με δήλωση του ο Υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ζητά από τους παράγοντες του ποδοσφαίρου να προστατεύουν το ίδιο το άθλημα.

Επισημαίνει χαρακτηριστικά, ότι πρέπει να αποφεύγονται εμπρηστικές και απαξιωτικές δηλώσεις παραγόντων, που δε συμβάλλουν για τη βελτίωση του κλίματος.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Οι εμπρηστικές και απαξιωτικές δηλώσεις/ανακοινώσεις παραγόντων και ΠΑΕ δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος βελτίωσης στο ποδόσφαιρο και ασφάλειας στα γήπεδα. Δεν βοηθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας και της επιστροφής των φιλάθλων και των οικογενειών στις εξέδρες. Συντελούν μονάχα στην όξυνση και στην καλλιέργεια περαιτέρω απαξίωσης του αθλήματος.

Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι η ποδοσφαιρική κοινωνία οφείλει να αυτοσυγκρατείται και να σταματήσει να «πυροβολεί τα πόδια της». Να υπακούει και να σέβεται τους νόμους και το κανονιστικό πλαίσιο. Να προστατεύει το άθλημα, ώστε να αποκτούν υπεραξία τόσο οι ομάδες όσο και οι ποδοσφαιριστές.

Η ευρύτερη κοινωνία απαιτεί συνεργασίες και συναίνεση, στο δρόμο προς την ανάκαμψη και την πρόοδο. Καλώ όλους να αναλογιστούν και να επωμιστούν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια