Από τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ 12 παιδιά

Ποδόσφαιρο
Από τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ 12 παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος είναι να φορέσουν κάποια στιγμή τη φανέλα της πρώτης ομάδας…

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνεχίζουν να αποτελούν, ένα μεγάλο «αιμοδότη», της ομάδας, για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.

Όπως σταθερά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τροφοδότησε, χωρία κανένα –ασφαλώς-οικονομικό αντάλλαγμα, με 12 παιδιά τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και τις ομάδες Κ14 και Κ15

«Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που και φέτος, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν με το γηπεδικό, αρκετά παιδιά, κάνουν το επόμενο βήμα, με στόχο να φορέσουν κάποια στιγμή τη φανέλα της πρώτης ομάδας και να σταδιοδρομήσουν με αυτήν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα 12 παιδιά που ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ παραχώρησε στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι:

Xαλκιαδάκης Άγγελος (Τ/Φ) (2005)

Χότζα Αντριάνο (2005)

Σαλούστρος Δημήτρης (2005)

Γωνιανάκης Μιχάλης (2005)

Τσεβαμπινάς Εμμανουήλ (2005)

Κλάδος Μάριος (2005)

Φανουράκης Θεόδωρος (2005)

Κουτσουπιάς Φώτης (2006)

Τσερεβελάκης Εμμανουήλ (2006)

Νοικοκυράκης Κων/νος (2006)

Mπλουσαι Ορέστης (2006)

Μαθιουδάκης Γιάννης (Τ/Φ) (2006)

Στο μεταξύ με 140 περίπου παιδιά οι Aκαδημίες ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς, την ίδια ώρα που οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά.

Οι προπονήσεις σε πρώτη φάση γίνονται στα γήπεδα ΕΓΟΗ, Candia Maris και Calcetto και το επόμενο διάστημα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, φιλοξενούν παιδιά γεννημένα από το 2006 έως και το 2015 (έως 13 ετών).

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2810-311525, 6934590403 (υπεύθυνος Κώστας Φραγκούλης).

Συνέχιση συνεργασίας για το στίβο

Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα στίβου του ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Στίβου του Ο.Φ.Η. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την εταιρεία ΚΕΝ Α.Ε. του Ομίλου Καράτζη, ως κεντρικό χορηγό, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Με την αξιοπιστία και την δύναμη του Ομίλου Καράτζη, η ΚΕΝ ΑΕ δραστηριοποιείται στην Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2017, ενώ από τις αρχές του 2019 έκανε και δυναμική είσοδο στην Προμήθεια Φυσικού Αερίου.

Στον τρίτο πλέον χρόνο λειτουργίας της συνεχίζει να έχει ως πρωταρχικό στόχο την υψηλή εξυπηρέτηση των πελατών της με προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους και με εξειδικευμένο προσωπικό για την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η επιθυμεί δημόσια να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της εταιρείας ΚΕΝ και προσωπικά τον Αντώνη Καράτζη, για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη, την αγαστή συνεργασία και την προσφορά τους, προς την μεγάλη οικογένεια του Ο.Φ.Η».

Συγχαρητήρια στους Παλαίμαχους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,με ανακοίνωση του,  συγχαίρει τη νέα διοίκηση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και της εύχεται καλή θητεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News