Ποδόσφαιρο

Στην πρώτη γραμμή ο Παπαδάκης για τις γυναίκες του ΟΦΗ!

Η πρόκληση της Α’ Εθνική δημιουργεί αυξημένες απαιτήσεις

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας μπροστά της την πρόκληση της παρουσίας στην Α’ Εθνική!

Μετά την περσινή εξαιρετική χρονιά, ο προπονητής Δημήτρης Χωματάς καταστρώνει τα πλάνα του με τον πήχη να έχει ανέβει ενώ η διοικούσα επιτροπή με πρόεδρο τον Μάνο Κανάκη έχει ξεκινήσει μια μεγάλη μάχη για την στήριξη της ομάδας.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ έχει συμπάθειες, όλοι θέλουν το καλό της αλλά η στήριξη (μέχρι στιγμής) είναι μηδενική… πλην ενός! Αυτός είναι ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης. Ένας άνθρωπος με ειλικρινή αγάπη για τον ΟΦΗ και την πρόοδο του συλλόγου, δηλώνοντας παρών όποτε τον χρειαστούν και ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές.

Ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν πέρσι ο βασικός χορηγός και χρηματοδότης της ομάδας και μπαίνει ξανά στην πρώτη γραμμή για τις γυναίκες του ΟΦΗ. Η βοήθειά του είναι και φέτος ανεκτίμητη, ώστε να βρίσκεται ψηλά η ομιλίτικη σημαία και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο χρειάζεται κι άλλοι οικονομικοί παράγοντες να δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους. Τα θετικά λόγια δεν φτάνουν, χρειάζονται και πράξεις απ’ όλους.

Σχόλια