Στην πρώτη γραμμή ο Παπαδάκης για τις γυναίκες του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Στην πρώτη γραμμή ο Παπαδάκης για τις γυναίκες του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόκληση της Α’ Εθνική δημιουργεί αυξημένες απαιτήσεις

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας μπροστά της την πρόκληση της παρουσίας στην Α’ Εθνική!

Μετά την περσινή εξαιρετική χρονιά, ο προπονητής Δημήτρης Χωματάς καταστρώνει τα πλάνα του με τον πήχη να έχει ανέβει ενώ η διοικούσα επιτροπή με πρόεδρο τον Μάνο Κανάκη έχει ξεκινήσει μια μεγάλη μάχη για την στήριξη της ομάδας.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ έχει συμπάθειες, όλοι θέλουν το καλό της αλλά η στήριξη (μέχρι στιγμής) είναι μηδενική… πλην ενός! Αυτός είναι ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης. Ένας άνθρωπος με ειλικρινή αγάπη για τον ΟΦΗ και την πρόοδο του συλλόγου, δηλώνοντας παρών όποτε τον χρειαστούν και ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές.

Ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν πέρσι ο βασικός χορηγός και χρηματοδότης της ομάδας και μπαίνει ξανά στην πρώτη γραμμή για τις γυναίκες του ΟΦΗ. Η βοήθειά του είναι και φέτος ανεκτίμητη, ώστε να βρίσκεται ψηλά η ομιλίτικη σημαία και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο χρειάζεται κι άλλοι οικονομικοί παράγοντες να δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους. Τα θετικά λόγια δεν φτάνουν, χρειάζονται και πράξεις απ’ όλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News