Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν σήμερα για το ενδεχόμενο αναβολής στη Super League 2

Αναμονή και για τις κρητικές ομάδες που μετέχουν στην κατηγορία

Κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα για τη Super League 2, με την πιθανότητα αναβολής της σέντρας να είναι υπαρκτή.

Παρότι στην κλήρωση του πρωταθλήματος είχε γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος (την Κυριακή 14/9) αλλά και το καλεντάρι, το οποίο είχε όλες τις ημερομηνίες και τις αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ, όλα δείχνουν πως η Super League 2 δε θα ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λύση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν έχει βρεθεί ακόμα και οι ομάδες συνεχίζουν να εμμένουν στη θέση τους, παρά τις πιέσεις που δέχονται για μεγάλη μείωση στα αρχικά συμφωνηθέντα ποσά. Ωστόσο, σήμερα θα υπάρξει νέο συμβούλιο και αναμένεται να ξεκαθαριστούν πολλά πράγματα.

Οι κρητικές ομάδες (Εργοτέλης, Πλατανιάς, Χανιά), που μετέχουν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις για να κάνουν επιτέλους τον προγραμματισμό τους. Από ό,τι φαίνεται, η αλλαγή ονόματος δεν έφερε και ουσιαστική βελτίωση.

Η ανακοίνωση για την ατζέντα της συνεδρίασης: «Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13:00 (σ.σ. σήμερα), στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

- Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 - Έναρξη πρωταθλήματος.

- Προκήρυξη πρωταθλήματος Κ-19, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

- Ασφάλιση ποδοσφαιριστών.

- Διάφορα θέματα».

Σχόλια