Φιλική νίκη (0-3) του Εργοτέλη στην Ιεράπετρα

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη (0-3) του Εργοτέλη στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΙ στο ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη...

Ένας Εργοτέλης που αν μη τι άλλο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο μετά και την περιοδεία στην Αίγυπτο εμφανίστηκε στο φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Ιεράπετρα με αντίπαλο τον τοπικό ΟΦΙ. Και μάλιστα το τελικό 0-3 με πολύ καλή εμφάνιση συνδυάστηκε με το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη.

Στο χθεσινό φιλικό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους αφού μόλις στο 10' ο Ροβίθης με κοντινή προβολή πέτυχε το 0-1. Στο 40', ο Κουατένγκ πλάσαρε υποδειγματικά για το 0-2 ενώ στο 55' ο Μανουσάκης σημείωσε το 3ο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Ιεράπετρας σίγουρα έκανε προσπάθεια για κάτι διαφορετικό αλλά ίσως επηρεάστηκε και από τις πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεν απείλησε ουσιαστικά.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης έγινε και η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή Γ Εθνικής 2018-19 στον ΟΦΙ από την ΕΠΟ.

Διαιτητής: Ταμπουρατζής

Βοηθοί: Κασελάκης, Δασκαλάκης

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος) Τσάμης (Μπένκο 46'), Δερμιτζάκης (Αναστασόπουλος 46'), Μπάμπης (Χιντζίδης 46'), Σμίλτος, Μάγγας, Σέχου (Σκόνδρας 46'), Βογιατζής, Ανυφαντάκης Παπαδόπουλος (Τζελέπης 46'), Μέμος (Κατσικοκέρης 46'), Χρυσοφάκης (Αποστολόπουλος 46')

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (Κατσιμήτρος 46'), Προβυδάκης (Βουτσάς 78'), Οικονόμου (Πέϊος 78'), Μπάτζιος, Κοιλιάρας (Κατσούρι 78'), Bruce (Μπούσης 78'), Barata (Σταθόπουλος 78'), Kwateng, Μπουτσάκης (Γροντής 46'), Μπουρσέλης (Τσέλιος 46'), Ροβίθης (Μανουσάκης 46')

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News