Οι ύμνοι Ρότσα για το μοντέλο ΟΦΗ, Σαμαρά και Σίμο

Ποδόσφαιρο
Οι ύμνοι Ρότσα για το μοντέλο ΟΦΗ, Σαμαρά και Σίμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπέλτης για ΠΑΟ: «Ο Παναθηναϊκός μίκρυνε επειδή έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες» - Το «μενού» Μπούση και Αυγενάκη περιείχε και αθλητικό τουρισμό

Μέλι έσταξε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον ΟΦΗ σε συνέντευξη του στο «Φως», χαρακτηρίζοντας πρωταοφανές το μοντέλο δουλειάς του στην Ελλάδα: «Αυτό που κάνει ο ΟΦΗ από πέρυσι είναι πρωτοφανές στην Ελλάδα. Και έχουν όλοι εκεί το ίδιο σκεπτικό, την ίδια γραμμή, είναι πλεονέκτημα αυτό».

Μίλησε δε και για τα πρόσωπα που τον οδηγούν ποδοσφαιρικά:  «Έχω δουλέψει με Σίμο και Σαμαρά στον ΟΦΗ. Έχω θετική άποψη για τον Γιάννη Σαμαρά. Είναι ένα παιδί που σπούδασε το ποδόσφαιρο και το σπουδάζει. Βρήκε το κατάλληλο περιβάλλον στον ΟΦΗ, μάζεψε ανθρώπους που ξέρει γύρω του και έχει όλη την πίστωση χρόνου και τη στήριξη».

Μάλιστα δεν συμμερίστηκε τα αθηναϊκά πρωτοσέλιδα ότι  ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο δραματικός, για την  ευρεία ήττα του από τον ΟΦΗ αλλά υποστήριξε αυτό που είχε τονίσει αμέσως μετά το ματς και ο Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός στο ΟΑΚΑ. Παίζει ρόλο και τι απόδοση έχει ο αντίπαλός σου».

Καραμπινάτη αλήθεια και για την κατρακύλα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός μίκρυνε επειδή έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες» .

Για το αν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, είπε: «Δεν το πιστεύω. Με βρίσιμο;... Στον Παναθηναϊκό είχαμε μία από τις πιο δυνατές οικογένειες της Ελλάδας και τους διώξαμε. Είναι σαν να διώχνουν οι οπαδοί της Τσέλσι τον Αμπράμοβιτς. Και βλέπουμε τι τραβάει ο Παναθηναϊκός επί τόσα χρόνια..."

Στο ερώτημα πιο βλέπει φαβορί για το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό, δήλωσε Ολυμπιακός! Κι εξήγησε: «Μεγάλο αγωνιστικό και οικονομικό επίτευγμα είναι αυτά που έκανε στην Ευρώπη. Και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν μεγάλα παιχνίδια θεωρώ. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα διότι έχει βάθος στο ρόστερ. Επίσης ο ΠΑΟΚ χωλαίνει, κάτι τρέχει εκεί. Αποκλείστηκε από σλοβάκικη ομάδα, που οι ομάδες από τη Σλοβακία δεν έχουν κάνει τίποτα στην Ευρώπη»

 

-Συζήτησαν πολλά Αυγενάκης και Μπούσης. Φαίνεται άλλωστε και από την αναφορά του υφυπουργού στις δηλώσεις του για τους ομογενείς... και τον αθλητικό τουρισμό!

«Πιστεύω να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και άλλοι ομογενείς και να αποφασίσουν  να επενδύσουν στη χώρα μας, είτε στον τομέα του αθλητισμού είτε στον αθλητικό τουρισμό»

-Το επίσημο ενδιαφέρον Μαρινάκη («Alter Ego») για τη Nova, επιβεβαιώνει και τους έγκαιρους σχολιασμούς της στήλης για το σχέδιο με άρμα τα τηλεοπτικά στο ποδόσφαιρο και μάλλον τα νέα δεδομένα βρίσκονται ήδη σε βαθιά εξέλιξη και ερμηνεύουν πολλές κινήσεις που έχουν ήδη γίνει.

Στην Τούμπα αισθάνονται δικαιωμένοι με την απόφαση να προχωρήσουν στο PAOK TV! Θα λέγαμε και στον ΟΦΗ που έχουν «κλειδώσει» τη συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι!

-Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία χειραγώγησης για δέκα αγώνες της περσινής περιόδου, ανάμεσα στους οποίους ήταν το ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-0, Ηρόδοτος - Βόλος 0-0 και Τρίκαλα - Ηρόδοτος.

-Απλά πράγματα για τη φάση των "οκτώ" στην Εθνική μπάσκετ. Νικά  Αμερική και  Τσεχία και αυτομάτως θα βρεθεί στην επόμενη φάση.

Αν όμως ηττηθεί από τους Αμερικάνους και νικήσει την Τσεχία, τότε θα θέλει νίκη της Τσεχίας επί της Βραζιλίας για να πάρει την πρόκριση μέσω της τριπλής ισοβαθμίας.

-Πολύ… φιλοσοφημένος ο Γιώργος Σαββίδης. Θέλοντας να εκφράσει τη στήριξή του στον προπονητή του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, ανάρτησε το μήνυμα: "Κάθε φορά που αναρωτιέσαι για τον σωστό δρόμο, να παίρνεις τον πιο ανηφορικό. Μόνο η ανηφόρα οδηγεί στην κορυφή».

Ξεσηκωμένη φράση από τις Σκέψεις Σοφών, στο Facebook, από το 2011! Το έχουν αναρτήσει πολλοί, κανείς δεν λέει ποιος το είπε…

-Όλα είναι πιθανά. Η ισπανική «El Pais», γράφει ότι Λιονέλ Μέσι, αν και έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2021, διατηρεί το δικαίωμα να το σπάσει όποτε ο ίδιος επιθυμεί. Ο 32χρονος μέσος μπορεί να διακόψει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα στο τέλος κάθε σεζόν χωρίς κάποια ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 700 εκατ. ευρώ.

-Ότι θυμάται χαίρεται και ο Αρσέν Βενγκέρ που τάχθηκε υπέρ του VAR και δήλωσε πως ο τελικός του Champions League του 2006 μεταξύ των «κανονιέρηδων» και της Μπαρτσελόνα, θα ήταν εντελώς διαφορετικός με τη χρήση του Video Assistant Referee.

 «Νομίζω –είπε- ότι το γκολ της ισοφάρισης από τον Ετό θα το έδιναν οφσάιντ και δεν θα μετρούσε ποτέ. Αυτό θα ήταν ικανό να αλλάξει ολόκληρη την ιστορία της Άρσεναλ…».

Τότε, οι «μπλαουγκράνα» είχαν κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας με 2-1, σε έναν αγώνα που είχε σχολιαστεί έντονα για τις διαιτητικές του αποφάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News