Πήραν τα Super Cup ΟΦΙ και ΣΥΝΚΑ

Ποδόσφαιρο
Πήραν τα Super Cup ΟΦΙ και ΣΥΝΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγιναν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της χρονιάς σε Λασίθι και Χανιά

Με τους αγώνες Super Cup άνοιξε σήμερα επίσημα η ποδοσφαιρική σεζόν σε Λασίθι και Χανιά με τον ΟΦΙ και το ΣΥΝΚΑ αντίστοιχα να πανηγυρίζουν.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Super Cup Λασιθίου οδηγώντας με προσωπικό χατ-τρικ τον ΟΦ Ιεράπετρας στον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Στον τελικό που έγινε στο «Βουζουνεράκειο» ο ΟΦΙ επικράτησε με 3-0 του ΑΟΑΝ έχοντας σε μεγάλη μέρα το… βαρύ πυροβολικό του. Ο Κατσικοκέρης άνοιξε το σκορ στο 28’ και διασφάλισε την επικράτηση της ομάδας του με άλλα δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στα Περιβόλια έγινε το Super Cup Χανίων, έχοντας δραματική εξέλιξη καθώς κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου το ΣΥΝΚΑ επικράτησε με 3-2 του Πανακρωτηριακού. Ήρωας για το ΣΥΝΚΑ ήταν ο τερματοφύλακας Βλαχάκης, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Δρακάκη στην κανονική διάρκεια, η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0. Ο Βλαχάκης απέκρουσε άλλο ένα πέναλτι του ίδιου παίκτη στην «ρουλέτα» για την ανάδειξη του νικητή και το ΣΥΝΚΑ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News