Με το βλέμμα στα νέα ταλέντα ο Νίκος Κουρουθιανάκης!

Ποδόσφαιρο
Με το βλέμμα στα νέα ταλέντα ο Νίκος Κουρουθιανάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης-σκάουτερ στην Κρήτη του γραφείου των Ρόβα-Σκοπελίτη

Ανοίγει τους ορίζοντές του σε νέους ποδοσφαιρικούς δρόμους και με το βλέμμα στο μέλλον και στα νέα ταλέντα της Κρήτης ο Νίκος Κουρουθιανάκης!

Ο Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής θα είναι και φέτος στο ρόστερ του Ζαρού όμως αναμένεται να… οργώσει τα γήπεδα του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης. Κι αυτό γιατί πριν λίγες ημέρες επισημοποίησε την συνεργασία του με την «Rosko Company», μία πρότυπη εταιρεία διαμεσολάβησης/αντιπροσώπευσης ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον Βασίλη Ρόβα και τον Γιάννη Σκοπελίτη.

Ήδη ο Νίκος Κουρουθιανάκης παρακολουθεί ταλέντα του νησιού και έχει κάνει τις πρώτες επαφές μαζί τους, καθώς αυτός είναι ο άμεσος συνεργάτης και σκάουτερ στην Κρήτη για λογαριασμό της «Rosko Company».

Μάλιστα, ο Βασίλης Ρόβας ήταν εκείνος που μεσολάβησε ώστε ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ο Μιχάλης Τσαμπουράκης, να πάει στην Ιταλία και να πάρει μεταγραφή για την U17 της Αταλάντα ενώ έχει ανακοινωθεί ότι με την «Rosko Company» συνεργάζεται πλέον και ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας του Εργοτέλη και διεθνής με την U17, Νίκος Ψιμόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News