Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην Ακαδημία ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην Ακαδημία ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ακαδημία του ΠΟΑ συνεχίζει την ανάδειξη ταλέντων και την προώθηση μικρών αθλητών σε ομάδες υψηλού επιπέδου

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΟΑ ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές ότι οι προπονήσεις άρχισαν και συνεχίζονται κανονικά στο ανακαινισμένο γήπεδο της ομάδας.

Το γήπεδο του ΠΟΑ διαθέτει καινούργιο πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς, ράμπα για αναπήρους, προβολείς φωτισμού αγωνιστικού χώρου, εξέδρα σκεπαστή με καθίσματα, χώρο επισήμων, χώρο δημοσιογράφων, σύγχρονα αποδυτήρια ομάδων - διαιτητών, γραφείο προπονητού, κλειστό χώρο προθέρμανσης με ταρτάν, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γραφεία γραμματείας, αίθουσα συνεδριάσεων - συνεντεύξεων – εκδηλώσεων, χώρο σκακιού και ιατρείο για πρώτες βοήθειες εξοπλισμένο με απινιδωτή.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου συμμετέχει στα παιδικά τουρνουά της ΕΠΣΗ , του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), σε τουρνουά που γίνονται εντός – εκτός Κρήτης, φέρνοντας πολύ καλά αποτελέσματα .

Η Ακαδημία του ΠΟΑ συνεχίζει την ανάδειξη ταλέντων και την προώθηση μικρών αθλητών σε ομάδες υψηλού επιπέδου, συνεχίζοντας το έργο και την προσφορά στον αθλητισμό, συμβάλλοντας στην άθληση, την άσκηση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

(15.00-16.00)- (16.00-17.00) & (17.00-18.30)

Πληροφορίες καθημερινά στο γήπεδο από 15.00 –20.00 από τον υπεύθυνο της ακαδημίας ΣΩΤΗΡΗ ΣΥΝΑΝΗ τηλ. : 6937431253

ΤΗΛ. ΓΗΠΕΔΟΥ : 2810-230787

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News