Σίμος: «Θετικός ο βαθμός και… μάθημα για μας το δεύτερο ημίχρονο»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Θετικός ο βαθμός και… μάθημα για μας το δεύτερο ημίχρονο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών

Θετικό απολογισμό είχε η πρεμιέρα για τον ΟΦΗ, με τον βαθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη.

Ο Γιώργος Σίμος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ενώ τόνισε ότι η εικόνα ανά ημίχρονο ήταν διαφορετική.

Επισήμανε ότι στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί «έβγαλαν» πράγματα που δουλεύουν καθημερινά, ενώ το δεύτερο 45λεπτο έχει να διδάξει πολλά για τη συνέχεια.

Αρχικά ο 41χρονος τεχνικός ευχήθηκε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν: «Να ευχηθώ στον Άρη και σε όλες τις ομάδες μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Μια ελκυστική, δημιουργική και ανταγωνιστική σεζόν για το ποδόσφαιρο, ώστε οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και να έρθουν πιο κοντά στις ομάδες και στα γήπεδα».

Στην ανάλυση του για το παιχνίδι ανέφερε: «Ήρθαμε σε μια από τις δυσκολότερες έδρες, με ένα αντίπαλο που έχει καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Αν χωρίσουμε τον αγώνα σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας μας ήταν πολύ καλή, σε πράγματα που δουλεύουμε και θέλουμε να παρουσιάζουμε στο γήπεδο. Το δεύτερο ημίχρονο από την άλλη, πρέπει να μας διδάξει πράγματα, ώστε να διαχειριζόμαστε με συναισθηματική σταθερότητα οποιοδήποτε σκορ μέσα στον αγώνα. Πρέπει να έχουμε πίστη, για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Αντιθέτως είμαστε πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια και ο ένας βαθμός για μας σαν πρεμιέρα είναι κάτι θετικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News