Σε ρυθμούς Κυπέλλου ΠΟΑ και Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς Κυπέλλου ΠΟΑ και Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμες οι δύο ομάδες για την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση

Το μεταξύ τους κρητικό ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας, είναι για ΠΟΑ και Επισκοπή η αφετηρία για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Ρεθύμνου θα υποδεχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα τους Ατσαλενιώτες στο γήπεδο Γάλλου, ενώ στόχος και των δύο είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βέβαια, αυτή την περίοδο είναι ουσιαστικά ακόμη στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι ο επιθυμητός.

Στο «στρατόπεδο» του ΠΟΑ θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μέσα από αυτό να διεκδικήσουν το… εισιτήριο της πρόκρισης. Η διοίκηση έχει κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο Ρέθυμνο, ενώ ο Μανόλης Σκύβαλος τόνισε για το παιχνίδι: «Η Επισκοπή είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά εμείς πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Ο ΠΟΑ είναι μία ομάδα με ιστορία στο Κύπελλο Ελλάδος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση».

Προσμονή υπάρχει και στις τάξεις της Επισκοπής, με την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς να έχει ενισχυθεί κι άλλο τις τελευταίες μέρες. Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε από την πλευρά του για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς: «Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν παύει όμως να είναι ένα επίσημο παιγνίδι κι ένας θεσμός που οπωσδήποτε μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Επίσης αυτό που θέλουμε να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές μας είναι ότι, για την Επισκοπή κάθε ματς είναι πρωταρχικός στόχος η νίκη, πόσο μάλλον σ’ ένα παιγνίδι νοκ-άουτ ξέροντας ότι απέναντί μας θα έχουμε μια δυνατή ομάδα που, όπως ξέρω έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό, έχει τον ίδιο προπονητή και ξεκίνησε πριν από εμάς την προετοιμασία της».

Στη «μάχη» του Κυπέλλου ρίχνεται και το ΣΥΝΚΑ, που φιλοξενείται αύριο στις 5 από τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Στο… απουσιολόγιο της χανιώτικης ομάδας είναι οι Ιμέρι και Μαζιώτης, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά και ο τραυματίας Τσοντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News