Με αποφασιστικότητα ο ΟΦΗ στην πρώτη «μάχη» της σεζόν

Ποδόσφαιρο
Με αποφασιστικότητα ο ΟΦΗ στην πρώτη «μάχη» της σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στις 9 το βράδυ η αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Άρη εκτός έδρας

Με εκτός έδρας… δοκιμασία ξεκινάει το εφετινό «ταξίδι» του ΟΦΗ στη Super League 1, όπως ονομάζεται πλέον η πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το νέο πρωτάθλημα είναι στην αφετηρία και η ομάδα του Ηρακλείου αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη και την αποψινή (21:00, Novasports) αναμέτρηση με τον Άρη.

Οι ανανεωμένοι Κρητικοί σε επίπεδο ρόστερ και με τον Γιώργο Σίμο πλέον στο «τιμόνι», θα προσπαθήσουν να κάνουν καλό… ποδαρικό στη νέα σεζόν. Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει δεδομένη δυσκολία και είναι μια… πρόκληση για την ομάδα του Ηρακλείου, που θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα επιδιώξουν να ακολουθήσουν το δικό τους τακτικό πλάνο, εστιάζοντας στην κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο ρυθμού, ενώ ταυτόχρονα θα επιχειρήσουν να εξουδετερώσουν τα «ατού» του αντιπάλου.

Με βάσει την εικόνα από τα φιλικά παιχνίδια και ειδικά την «πρόβα τζενεράλε» με τον Εργοτέλη, κάποιες θέσεις στο αρχικό σχήμα δείχνουν να έχουν «κλειδώσει». Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σωτηρίου και στην 4αδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά οι Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Φανέλα βασικού μπορεί να διεκδικήσει ο Μαρινάκης, είτε στο δεξί άκρο της άμυνας, είτε ως στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Μεγιάδο θεωρείται «σίγουρος», με πιθανότερο δίπλα του ως «8αρι» το Νέιρα (καθώς ο Σακόρ έχασε κάποιες προπονήσεις), ενώ ο Ναμπί θα έχει επιτελικό ρόλο. Τέλος, στη μεσοεπιθετική γραμμή Τσιλιανίδης, Σεμέντο και Μάνος (στην κορυφή) είναι οι επικρατέστεροι, όμως δε μπορούν να αποκλειστούν οι… εκπλήξεις.

Όποιοι αγωνιστούν είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%, διεκδικώντας με πάθος ένα νικηφόρο ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News